Povezane vesti
„Izgubio sam preko 2 miliona evra, imao sam problem sa ženom“
Nova 19.10.2022
Ljuba Aličić je mnogo zaradio, ali i potrošio. Ljuba Aličić decenijama je jedan od najpopularnijih pevača, a osim od albuma i koncerata, dosta novca zaradio je i od privatnih veselja. Najviše je nastupao na romskim svadbama, o čemu je detaljno govorio… »
Izgubio 2 miliona evra zbog fudbala! Srpski pevač otkrio kako je ostao bez novca, žena pobesnela - "Ovako više ne može"
Mondo 19.10.2022
Pevač Ljuba Aličić jednom prilikom je otkrio razne anegdote sa nastupa, ali i kako je izgubio dosta novca. Pevač Ljuba Aličić jednom prilikom je otkrio razne anegdote sa nastupa, ali i kako je izgubio dosta novca. Muzičar Ljuba Aličić mnogo novca… »
"Izgubio sam više od 2 miliona evra": Pevač ostao bez ogromnog novca: "Imao sam problem sa ženom kad je videla šta radim"
Blic 19.10.2022
Pevač Ljuba Aličić, koji godinama nastupa na svadbenim veseljima, otkrio je nepoznate detalje sa tih proslava, ali i priznao da je zbog kocke izgubio čak dva miliona evra. "Ljudi traže i tužne i vesele pesme. Evo, recimo, bio sam u Italiji, na jednoj… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 33 povezane

Završen sastanak trampovog izaslanika sa Putinom, trajao 3 sata! Ruska državna agencija ni ne pominje ultimatum koji je američki predsednik dao Rusiji (foto)
Kurir pre 24 minutajoš 23 povezane

Zaplenjeno 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšena dva muškarca iz Ćićevca
RTS pre 3 satajoš 24 povezane

Diplomirala ekonomiju, deceu ne šalje u školu bez telohranitelja: Ona je Gorica, ćerka Milorada Dodika
Telegraf pre 23 minutajoš 101 povezana

Otkako mu je CIK oduzeo mandat, Dodik ne prestaje da se oglašava na Iksu, tri objave u tri sata
Beta pre 34 minutajoš 18 povezanih