Povezane vesti
Branka Katić dobila „Zoranov brk“: „Eh! Ma nek mi izraste i pravi ako treba!“
Nova 19.10.2022
Drugog dana 31. Festivala „Dani Zorana Radmilovića” izvedena je predstava “Tramvaj zvani želja“, koju je po tekstu Tenesi Vilijamsa režirala Lenka Udovički. Ovaj dramski komad su producirali Beogradsko dramsko pozorište, BELEF festival i Teatar „Ulises”… »
Ma nek mi izraste i pravi brk ako treba! Znači mi mnogo: Branka Katić dobila prvu pozorišnu nagradu u glumačkoj karijeri
Kurir 19.10.2022
U Zaječaru, izvođenjem komada "Što na podu spavaš", koprodukcijske predstave teatara iz Sarajeva, Zagreba i Novog Sada u režiji Kokana Mladenovića, otvoreni su 31. Dani Zorana Radmilovića. Prvi Zoranov brk za glumačku bravuru pripao je Darku Cvijetiću… »
„Eh! Ma nek mi izraste i pravi ako treba! Znači mi mnogo“: Branka Katić dobila „Zoranov brk“ na Festivalu „Dani Zorana…
Danas 19.10.2022
Na Festivalu „Dani Zorana Radmilovića“ izvedena je predstava “Tramvaj zvani želja”, koju je po tekstu Tenesi Vilijamsa režirala Lenka Udovički. Predstavu su producirali Beogradsko dramsko pozorište, BELEF festival i Teatar „Ulises” iz Zagreba. „Zoranov… »
Vesti dana »

"Tražimo od opozicije da ne izlazi na parlamentarne izbore i da pruže podršku našoj listi": Student Pravnog fakulteta o izborima: "Ukoliko bismo išli sa opozicijom, podrška bi nam opala"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

(Video, foto) masovne demonstracije: Stotine hiljada ljudi širom Evrope na protestima u znak podrške Gazi
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Hrvatski planinari koji su stradali u lavini u Sloveniji su iz Dalmacije: Telo jednog pronađeno, sutra se nastavlja potraga za još dvojicom
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Francuska dobila novu vladu: Već 13 imena bilo u prethodnoj, jedno imenovanje iznenađenje
Danas pre 6 satijoš 1 povezana