Povezane vesti
"Bolje da mi bude rodbina, nego da mi bude težak bezveze": Tonči Huljić i Petar Grašo priznali šta misle jedan o drugom…
Blic 19.10.2022
Muzičari Petar Grašo i Tonči Huljić posle dugogodišenjeg prijateljstva postali su i porodica. Grašo je oženio Tončijevu ćerku, Hanu, sa kojom je pre tri meseca dobio i naslednicu Albu. Posle toliko godina poznanstva, Tonči i Petar se vrlo dobro… »
Odnos Graša i Tončija sve jasniji: Petar je bio Hanina velika ljubav, a onda je njenom ocu rekao neoprostivu stvar
Svet & Skandal 19.10.2022
Odnos Graša i Tončija juče je isplivao na površinu, ovo je istina U jučerašnjem emitovanju popularne emisije „Amidži Šou“, gosti su bili poznata imena domaće estrade a među njima i Petar Grašo i Tonči Huljić. Zet i tast ovom prilikom… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 18 minutajoš 32 povezane

Protest dela prosvetnih radnika u Beogradu: Okupili se ispred Ministarstva prosvete, policija obezbeđivala skup
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 23 minutajoš 42 povezane