Povezane vesti
Žestok sukob predsednika i premijera hrvatske zbog Ukrajine! Plenković: Zgrožen sam! Milanović: Zgrožen sam što je on kralj…
Kurir 19.10.2022
Vlada i kancelarija predsednika Hrvatske u novom su sukobu, ovaj put zbog hrvatske pozicije u ukrajinskom ratu. Vlada je preko ministra spoljnih poslova Gordana Grlića Radmana u ponedeljak u Luksemburgu ponudila da će biti domaćin obuke najmanje 15.000… »
Hrvatsko ministarstvo odbrane spremno za obuku ukrajinskih vojnika, Milanović protiv
Slobodna Evropa 19.10.2022
Hrvatski premijer Andrej Plenković osudio je protivljenje predsjednika Milanovića ponudi Ministarstva obrane da se ukrajinski vojnici obučavaju u Hrvatskoj. "Hrvatska država odlukama Vlade podržava vojno Ukrajinu već mjesecima. (...) Radi se o politici… »
Vesti dana »
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
Južne vesti pre 2 satajoš 29 povezanih
Šok! Letnjih 25 stepeni, pa mraz, evo i kada: Očekuje se i susnežica, ono što sledi za Vaskrs je neverovatno
Telegraf pre 57 minutajoš 35 povezanih
Konsultacije Vučića sa predstavnicima PUPS-a i predstavnicima stranke Mi-glas iz naroda
RTV pre 42 minutajoš 21 povezana
Zrenjanin: Uhapšeni zbog poreske prevare teške skoro 550 miliona dinara
Serbian News Media pre 1 satjoš 21 povezana
Iran odgovorio na Trampov poziv da se otvori Ormuski moreuz: Vrata otvaramo samo prijateljima
RTS pre 7 minutajoš 42 povezane