Povezane vesti
Legenda kaže da je dosta: Filip Filipović se na kraju ove sezone oprašta od vaterpola!
Hot sport 19.10.2022
Penzija čeka. Filip Filipović, nekadašnji kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije, potvrdio je danas da će na kraju sezone završiti igračku karijeru. – Ovo je moja poslednja sezona. Završiću karijeru u Olimpijakosu. – rekao je Filipović. Potom je govorio… »
Filipović potvrdio: Ovo je moja poslednja sezona
N1 Info 19.10.2022
Filip Filipović je na susretu igrača Olimpijakosa i predstavnika medija potvrdio da je u toku njegova poslednja igračka sezona. Igrao je u Partizanu, Pro Reku, Radničkom, Solnoku i sada u najboljem grčkom klubu. “Ovo je moja poslednja sezona u igračkoj… »
Filipović potvrdio: Ovo je moja poslednja sezona
Sport klub 19.10.2022
Filip Filipović je na susretu igrača Olimpijakosa i predstavnika medija potvrdio da je u toku njegova poslednja igračka sezona. Igrao je u Partizanu, Pro Reku, Radničkom, Solnoku i sada u najboljem grčkom klubu. “Ovo je moja poslednja sezona u igračkoj… »
Kraj najveće karijere srpskog vaterpola - legenda odlazi u penziju: Kapiten trofeje ne može da prebroji, a sad je dosta!
Mondo 19.10.2022
Legendarni Filip Filipović odlučio se za krupnu odluku, na kraju sezone završiće karijeru. Legendarni Filip Filipović odlučio se za krupnu odluku, na kraju sezone završiće karijeru. Nakon dve decenije velike karijere došlo je vreme za kraj, Filip… »
Vesti dana »

Sud ukinuo pritvor za petoro osumnjičenih u slučaju pada nadstrešnice
Nova ekonomija pre 1 satjoš 32 povezane

Uplaćen preostali deo sredstava za plate nastavnog osoblja za februar i mart
RTV pre 1 satjoš 21 povezana

Tramp razmatra ulazak u rat protiv Irana, ajatolah: 'Biće nepopravljivih posledica'
BBC News pre 13 minutajoš 15 povezanih

Izrael: Više od 50 aviona učestvovalo u operacijama u Iranu; Grosi: Iran nije nameravao da stvara nuklearno oružje
RTV pre 47 minutajoš 72 povezane