Povezane vesti
"Bio je nasilan nad svojom ženom, nema potrebe da ja gledam aleksandrin pasoš!" Dejan besan na Ćertića što optužuje Nikolićevu!…
Kurir 19.10.2022
Dejan Dragojević veoma je zabrinut zbog zdravstvenog stanje devojke Aleksandre Nikolić, ali i zbog napada koje ona doživljava od cimera u rijalitiju. - Sada je mnogo osetljiva, opipljivo je sve, u bolnici je... Rade me emocije, volim je- dodao je Dejan… »
"Od mene kriju informacije o aleksandri" Dejan progovorio o Nikolićkinom stanju nakon operacije, otkrio nove detalje
Kurir 19.10.2022
Učesnica aktuelne sezone Zadruge Aleksandra Nikolić, doživela je ozbiljan zdravstveni problem, zbog čega je završila na operacionom stolu, a tim povodom se oglasio Dejan Dragojević. Zadrugarki je u rijalitiju pukao silikonski implantat u dojci, zbog čega… »
Vesti dana »
Lopandić (SRCE): „Vučić neće ispuniti obećanje o otvaranju Klastera 3, Srbija nije na evropskom putu“
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih
Koje su opcije Srbije dok čeka odgovor Moskve za NIS i gas? Neizvesnost najveći problem, ne zna se ko su mogući kupci
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih
Da li zbog rasta tražnje za evrom ovlašćene menjačnice mogu da podignu kurs
Biznis i finansije pre 47 minutajoš 7 povezanih
Počela primena mera u Australiji: Mlađima od 16 godina zabranjene društvene mreže
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
Udar na Dnjepropetrovsku oblast; London uveo sankcije Aleksandru Duginu
RTS pre 37 minutajoš 22 povezane