Повезане вести
"Мрзела сам је јер има обе руке": Деа Ђурђевић признала најстрашније емоције: Касније сам јој се извинила, плашила сам се…
Блиц 19.10.2022
Жена херој, водитељка Деа Ђурђевић гостујући у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује на Блиц ТВ, односно на МТС каналу 115 сваке среде од 22 часа, у својој искреној исповести испричала је колико јој… »
"То више није твоја кућа, врати се код маме": Деа Ђурђевић открила у каквим је односима са Младеном Мијатовићем и шта је мајка…
Блиц 19.10.2022
Водитељка Деа Ђурђевић открила је детаље љубави са својим партнером колегом Младеном Мијатовићем гостујући у емисији " На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује на Блиц телевизији. Позната водитељка истиче да… »
"Не могу то да прежалим, жао ми је младена": Деа по први пут открива шта није урадила пред језиву несрећу: Лежала сам на улици…
Блиц 19.10.2022
Водитељка Деа Ђурђевић у тренутку када јој се догодила саобраћајна незгода била је потпуно свесна и сећа се сваког детаља. Деа Ђурђевић је у емисији “На терапији са Славицом Ђукић Дејановић” испричала о детаљима како је све… »
"Људи око мене су умирали, а ја сам слушала њихове последње речи": Деа Ђурђевић испричала језиво искуство из болнице: Свако…
Блиц 19.10.2022
После тешке саобраћајне незгоде када јој је аутобус откинуо руку Деа Ђурђевић је успела да се избори са свим проблемима и повредама које је имала. После шест месеци је почела да ради. Имала је велику подршку партнера и породице… »
Вести дана »
„МУП поново дезинформисао јавност“: Архив јавних скупова израчунао колико је људи било у „ћациленду“
Нова економија пре 33 минутајош 25 повезаних
(БЛОГ) Мирно код Скупштине: Дијана Хрка пети дан штрајкује глађу, имунитет полако пада - чувају је ветерани
Н1 Инфо пре 39 минутајош 17 повезаних
ВЈТ: Девојка која је ножем напала полицајца испред ПС Савски венац рањена у ногу
Недељник пре 34 минутајош 50 повезаних
Мали: Предлог буџета за 2026. на данашњој седници Владе! У парламенту крајем новембра
Блиц пре 1 сатјош 12 повезаних