Povezane vesti
"Mrzela sam je jer ima obe ruke": Dea Đurđević priznala najstrašnije emocije: Kasnije sam joj se izvinila, plašila sam se…
Blic 19.10.2022
Žena heroj, voditeljka Dea Đurđević gostujući u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje na Blic TV, odnosno na MTS kanalu 115 svake srede od 22 časa, u svojoj iskrenoj ispovesti ispričala je koliko joj je bilo teško i kakve su… »
"To više nije tvoja kuća, vrati se kod mame": Dea Đurđević otkrila u kakvim je odnosima sa Mladenom Mijatovićem i šta je majka…
Blic 19.10.2022
Voditeljka Dea Đurđević otkrila je detalje ljubavi sa svojim partnerom kolegom Mladenom Mijatovićem gostujući u emisiji " Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje na Blic televiziji. Poznata voditeljka ističe da joj se sa Mladenom desila… »
"Ne mogu to da prežalim, žao mi je mladena": Dea po prvi put otkriva šta nije uradila pred jezivu nesreću: Ležala sam na ulici…
Blic 19.10.2022
Voditeljka Dea Đurđević u trenutku kada joj se dogodila saobraćajna nezgoda bila je potpuno svesna i seća se svakog detalja. Dea Đurđević je u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” ispričala o detaljima kako je sve izgledalo, ali i o tome… »
"Ljudi oko mene su umirali, a ja sam slušala njihove poslednje reči": Dea Đurđević ispričala jezivo iskustvo iz bolnice: Svako…
Blic 19.10.2022
Posle teške saobraćajne nezgode kada joj je autobus otkinuo ruku Dea Đurđević je uspela da se izbori sa svim problemima i povredama koje je imala. Posle šest meseci je počela da radi. Imala je veliku podršku partnera i porodice, a sve o tome ispričala je… »
Vesti dana »
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
Južne vesti pre 42 minutajoš 30 povezanih
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 48 minutajoš 32 povezane
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Danas pre 48 minutajoš 14 povezanih