Повезане вести

Због овога су разапели Јокића: Да ли је ово вредно да се "пљује" двоструки МВП?

Због овога су разапели Јокића: Да ли је ово вредно да се "пљује" двоструки МВП?

Вечерње новости 20.10.2022
Трудиће се Никола Јокић што пре да заборави прву утакмицу Денвера ове сезоне... Фото АП Поражени су од Јуте (123:102), наш ас је добио озбиљне батине и ударце на овом мечу и на крају је он оптужен да је прљав играч. Јокић је… »
Јокића тукли, а он узвратио "прљавим" ударцем - и изгубио: Ништа ново у Денверу, Никола сам мора да носи тим! (видео)

Јокића тукли, а он узвратио "прљавим" ударцем - и изгубио: Ништа ново у Денверу, Никола сам мора да носи тим! (видео)

Мондо 20.10.2022
Никола Јокић и Денвер нису почели сезону како су се надали, а српски центар био је нервозан због лошег суђења. Никола Јокић и Денвер нису почели сезону како су се надали, а српски центар био је нервозан због лошег суђења… »
ВИДЕО Јокић изгубио живце: Излудео га ривал, па га нокаутирао, одлична партија у сенци прљавог потеза

ВИДЕО Јокић изгубио живце: Излудео га ривал, па га нокаутирао, одлична партија у сенци прљавог потеза

Нова 20.10.2022
Никола Јокић не успева да ухвати прави ритам, а нервоза је још једном учинила своје. Као да тек сада излази на површину једногодишња фрустрација српског центра након што је годину дана сам морао да носи екипу на својим плећима… »

Вести дана »