Povezane vesti
Dvorio sam je 10 meseci, dosta su nemoralne prolazile kroz ovu kuću! Bukti rat Karića i misice - Nisam tako vaspitana!
Mondo 20.10.2022
Osman Karić je isprozivao Jovanu Ljubisavljević, bivšu devojku svog sina Stefana, nakon čega mu je ona žestoko uzvratila. Osman Karić je isprozivao Jovanu Ljubisavljević, bivšu devojku svog sina Stefana, nakon čega mu je ona žestoko uzvratila. Raskid… »
"10 Meseci sam je dvorio, dosta su mi nemoralne prolazile kroz kuću": Osman žestoko izvređao Jovanu, pa mu odmah uzvratila
Blic 19.10.2022
Jovana Ljubisavljević, bivša učesnica "Zadruge", oglasila se nakon što ju je Osman Karić, otac njenog bivšeg dečka Stefana Karića, nikad žešće prozvao na društvenim mrežama. Osman se, naime, oglasio povodom žestokog rata koji na društvenim mrežama vode… »
Vesti dana »

Napravio jedno od najvećih čuda u istoriji tenisa: „Nerealno, ovo je nestvarna priča za tenis“
Nova pre 1 satjoš 35 povezanih

Poraz Srbije od Albanije, ostavka Stojkovića i reakcije u regionu nakon utakmice u kvalifikacijama za SP 2026
Naslovi.ai pre 3 satajoš 136 povezanih

Grli decu, a suza suzu stiže: Tužna scena rasplakala Sarajevo, unuci Halida Bešlića stali pred 30.000 ljudi (Foto)
Mondo pre 34 minutajoš 21 povezana

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i prolaznim naoblačenjem
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih