Повезане вести
Душан Тадић: Волео бих да будем тренер Ајакса
Спорт клуб 20.10.2022
Капитен Ајакса и фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић изјавио је у Ајакс лајф подкасту да би једног дана волео да буде тренер славног амстердамског клуба. „Не знам шта ће бити у будућности, али важно ће ми бити да се бавим… »
Душан Тадић: Волео бих да будем тренер Ајакса
Н1 Инфо 20.10.2022
Капитен Ајакса и фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић изјавио је у Ајакс лајф подкасту да би једног дана волео да буде тренер славног амстердамског клуба. „Не знам шта ће бити у будућности, али важно ће ми бити да се бавим… »
Тадић открио када ће завршити каријеру: Причао и шта ће радити након ње! (фото)
Хот спорт 20.10.2022
Капитен репрезентације Србије и Ајакса, Душан Тадић, говорио је о многим темама у једном подкасту у Холандији и причао о доста занимљивим темама. Тадић је на последњем мечу холандског првенства постигао гол и уписао… »
Тадић: "Не знам докле ћу још играти, желим да постанем тренер Ајакса!"
Спортске.нет 20.10.2022
Капитен репрезентације Србије и фудбалер Ајакса Душан Тадић изјавио је да би у будућности желео да буде први тренер тог клуба. Тадић је већ четири године капитен "копљаника" и један од најбољих играча екипе из Амстердама. Ужива… »
Вести дана »
ВИДЕО Обрушен део пута у Крагујевцу: Потпорни зидови настављају да клизе
Радио 021 пре 33 минутајош 15 повезаних
Пред нама још један хладан и тмуран дан, опрез због ледене кише и поледице, температура до шест степени
Н1 Инфо пре 2 сатајош 21 повезана
Орбан стигао у Москву, Кремљ прецизирао детаље данашњег састанка са Путином
РТВ пре 13 минутајош 29 повезаних
Политички земљотрес у Кијеву: Претрес куће Андрија Јермака, шефа кабинета Зеленског, десна рука председника на удару
Блиц пре 58 минутајош 24 повезане