Povezane vesti
Dušan Tadić: Voleo bih da budem trener Ajaksa
Sport klub 20.10.2022
Kapiten Ajaksa i fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić izjavio je u Ajaks lajf podkastu da bi jednog dana voleo da bude trener slavnog amsterdamskog kluba. „Ne znam šta će biti u budućnosti, ali važno će mi biti da se bavim poslom koji će da me… »
Dušan Tadić: Voleo bih da budem trener Ajaksa
N1 Info 20.10.2022
Kapiten Ajaksa i fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić izjavio je u Ajaks lajf podkastu da bi jednog dana voleo da bude trener slavnog amsterdamskog kluba. „Ne znam šta će biti u budućnosti, ali važno će mi biti da se bavim poslom koji će da me… »
Tadić otkrio kada će završiti karijeru: Pričao i šta će raditi nakon nje! (foto)
Hot sport 20.10.2022
Kapiten reprezentacije Srbije i Ajaksa, Dušan Tadić, govorio je o mnogim temama u jednom podkastu u Holandiji i pričao o dosta zanimljivim temama. Tadić je na poslednjem meču holandskog prvenstva postigao gol i upisao asistenciju, pa je na pravi način… »
Tadić: "Ne znam dokle ću još igrati, želim da postanem trener Ajaksa!"
Sportske.net 20.10.2022
Kapiten reprezentacije Srbije i fudbaler Ajaksa Dušan Tadić izjavio je da bi u budućnosti želeo da bude prvi trener tog kluba. Tadić je već četiri godine kapiten "kopljanika" i jedan od najboljih igrača ekipe iz Amsterdama. Uživa veliko poštovanje od… »
Vesti dana »
Danas isplata jednokratne pomoći svim penzionerima - od 20.000 do 35.000 dinara
Nova pre 41 minutajoš 20 povezanih
Genijalan potez kamermana kada je prikazano 0:07 u finalu US Opena: "Dajte mu povišicu"
Telegraf pre 15 minutajoš 24 povezane
Rusija pogodila voz na zapadu Ukrajine tik posle prolaska evropskih diplomata
BBC News pre 41 minutajoš 13 povezanih
Jutro vrlo hladno, popodne naoblačenje sa kišom mestimično
Šabačke novosti pre 50 minutajoš 13 povezanih
Mrtva trka na izborima u Švedskoj! Noć puna neizvesnosti, opozicija trlja dlanove, evo kako je prošla ekstremna desnica
Blic pre 41 minutajoš 10 povezanih