Повезане вести
Крстиња Тодоровић смршала 90 килограма: „Не изгледам како сам замислиа“
Нова 20.10.2022
Певачица је успела да смрша чак 90 килограма, те доживи потпуну трансформацију. Крстињу Тодоровић смо упознали у „Звездама Гранда“, где су јој многи замерили вишак килограма. Она је у међувремену оперисала желудац и успела да… »
"Килограми ми праве проблем" Крстиња изгубила скоро 90 КГ, а сад је ово мучи, решила да одмори
Курир 20.10.2022
Када се певачица Крстиња Матановић током учешћа у "Звездама Гранда" одлучила да оде под нож и реши се вишка килограма. Након што је изгубила скоро 90 килограма, у договору са Сашом Поповићем Крстиња је отишла и на интервенцију… »
Морам да одморим од брзог мршављења! Крстиња изгубила 90 кг, а и даље јој вишак кила прави проблем - Заслужила сам!
Мондо 20.10.2022
Крстиња Тодоровић је признала шта је "мучи" након што је за кратак период смршала око 90 килограма. Крстиња Тодоровић је признала шта је "мучи" након што је за кратак период смршала око 90 килограма. Певачица Крстиња… »
Вести дана »

Адвокат студента ФТН-а: Богдан ће бити пребачен у болницу Централног затвора у Београду, у току жалба на притвор
Данас пре 1 сатјош 41 повезана

Полиција у Београду ухапсила четири особе због крађе по фирмама у Барајеву
Н1 Инфо пре 44 минутајош 41 повезана

Мушкарац из Србије убио супругу у Бечу, тешко ранио ћерку и њеног дечка
Н1 Инфо пре 34 минутајош 23 повезане

На протест пољопривредника у Новом Саду испред суда дошао и провокатор: Убрзо стигла и Хитна помоћ
Правда пре 3 сатајош 17 повезаних