Povezane vesti
Nastaviću tamo gde je, posle mamine smrti, tata nastavio! Ognjen (21), sin nastradalog Saše Kostadinovića odlučan: Ne dam braću…
Kurir 20.10.2022
Dan posle teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Saša Kostadinović, master agronomije i samohrani otac tri sina, meštani Batočine, kao i porodica, i dalje su u šoku i neverici. U dvorištu kuće u Kralja Petra Prvog sede Vidosava, Sašina majka i tast… »
"Ostaše deca siročići" Tast i tašta nastradalog Saše ne znaju kako će dalje: Želeo je samo da mu sinovi budu zdravi i dobri…
Kurir 20.10.2022
Pre pet godina tragično smo izgubili našu mezimicu, moju ćerku Aleksandru, iza sebe je ostavila tri maloletna sina o kojima smo brinuli supruga i ja, kao i prija, ali pre svega Saša koji je bio otac za primer. Toliko mi je teško zbog ovoga što nas je… »
"Izgubila sam celu porodicu": Majka poginulog Saše, oca troje dece, ostala i bez muža, ćerke i snaje
Telegraf 20.10.2022
Bolne reči majka Vide iz Batočine čiji je sin stradao u stravičnoj nesreći ispred kuće. U porodičnoj kući u Batočini u kojoj je živeo Aleksandar Saša Kostadinović (51), samohrani otac tri dečaka koji je juče stradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći… »
"Ostala sam bez ćerke i muža, sada nema ni mog Saše, izgubila sam celu porodicu": Bolne reči majka Vide iz Batočine čiji je…
Blic 20.10.2022
U porodičnoj kući u Batočini u kojoj je živeo Aleksandar Saša Kostadinović (51), samohrani otac tri dečaka, a koji je juče stradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, prisutni su samo tuga, jecaji i suze. Nema ko u opštini ne žali za ovim dobrim čovekom… »
Tuga! Majka nastradalog Saše guši se u jecajima: Šta sam ja Bogu skrivila da izgubim ćerku, muža, a sada ostadoh i bez sina…
Kurir 20.10.2022
Porodice Kostadinović i Petrović u dvorištu kuće u Kralja Petra Prvog u Batočini sede i oplakuju tragično nastradalog Sašu. Majka Vidosava kroz suze kaže: - Izgubila sam ćerku, muža, a sad i sina. Šta sam Bogu skrivila da me ovakva sudbina zadesi kad… »
"Automobil je Sašu odbacio 50 metara, Telo je nekoliko sati stajalo tu, maltene na pragu kuće": Novi detalji stravične nesreće…
Blic 20.10.2022
Aleksandar Saša Kostadinović (51) iz Batočine, samohrani otac tri sina, poginuo je ispred kućnog praga. Njega je juče ujutru, dok je pripremao auto da krene u Kragujevac na posao, velikim brzinom udario drugi automobil, i nosio ga preko 50 metara. Saša… »
Zla kob poginulog Saše iz Batočine: Žena mu je umrla od srca, sestra u udesu, otac u požaru, trojica sinova ostadoše samo sa…
Blic 19.10.2022
Saša Kostadinović (51), samohrani otac tri sina, poginuo je jutros u centru Batočine ispred svoje kuće u trenutku kada je polazio na posao. Njegovom smrću zapečaćena je tužna sudbina ove porodice, a Sašina majka ostala je sama sa trojicom njegovih… »
Vesti dana »

Evo kad ponovo kreću paklene temperature: Uskoro stiže topao vazduh i 35+ trajaće jako dugo, a u ova dva grada biće najtoplije
Nova pre 17 minutajoš 14 povezanih

Evo kako je protekla noć u Beogradu: Hitnu najčešće zvali psihijatrijski pacijenti, i to ove starosti
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih

Ruske vojnike pljačkali, prevarili i ubijali po povratku iz Ukrajine
Južne vesti pre 32 minutajoš 4 povezane