Povezane vesti
Izlečen sam od droge, ali sada treba od života! Sin Marine Tucaković - "Mamu, Anu Nikolić i mene povezuje klinika"
Mondo 20.10.2022
Nedavno se navršilo godinu dana otkako je preminula Marina Tucaković, naš najpoznatiji i nauspešniji tekstopisac svih vremena, a njen sin Milan Laća Radulović se i dalje teško nosi s velikim gubitkom. Nedavno se navršilo godinu dana otkako je… »
Izlečen sam od droge, ali ne od života: Sin Marine Tucaković prekinuo ćutnju! "i Ana i ja smo izašli sa klinike"
Kurir 20.10.2022
Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković, u septembru je obeležio prvu godišnjicu smrti svoje majke i prekinuo medijsku ćutnju. Naime, Milan je bez zadrške objasnio kako se oseća godinu dana nakon što je izgubio svoj najveći oslonac i… »
Vesti dana »

Vučević sa studentima u Pionirskom parku: Ne bih voleo da urade nešto što će da im ugrozi zdravlje
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Fudbaler Intera davao izjavu posle debakla, a onda je ušao goat: Posle onoga što je rekao, nastao je muk
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih

Rhmz objavio najnoviju prognozu Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 22 minutajoš 2 povezane

Treba da prihvate! Vitkof: Potpuno neprihvatljiv odgovor Hamasa na predlog o prekidu vatre
Kurir pre 12 minutajoš 2 povezane

Nadvožnjak pao na voz: Teška nesreća u Rusiji, u toku je spasavanje putnika ima žrtava (video)
Večernje novosti pre 12 minutajoš 6 povezanih