Povezane vesti
Izlečen sam od droge, ali sada treba od života! Sin Marine Tucaković - "Mamu, Anu Nikolić i mene povezuje klinika"
Mondo 20.10.2022
Nedavno se navršilo godinu dana otkako je preminula Marina Tucaković, naš najpoznatiji i nauspešniji tekstopisac svih vremena, a njen sin Milan Laća Radulović se i dalje teško nosi s velikim gubitkom. Nedavno se navršilo godinu dana otkako je preminula… »
Izlečen sam od droge, ali ne od života: Sin Marine Tucaković prekinuo ćutnju! "i Ana i ja smo izašli sa klinike"
Kurir 20.10.2022
Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković, u septembru je obeležio prvu godišnjicu smrti svoje majke i prekinuo medijsku ćutnju. Naime, Milan je bez zadrške objasnio kako se oseća godinu dana nakon što je izgubio svoj najveći oslonac i podršku. - Meni… »
Vesti dana »
Skupština Srbije usvojila set pravosudnih zakona koje je predložio poslanik SNS Uglješa Mrdić
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 57 povezanih
Blic: EU prvi put razmatra posebnu vizu za vozače kamiona, sutra treba da bude objavljena
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
Opasno nevreme stiže u region! Prete obilne padavine i oluje sa grmljavinom: Evo gde već veje i sneg.
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane
Priboj pod vodom: Vanredna odbrana od poplava zbog bujičnih potoka i ugroženih domaćinstava
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane