Повезане вести

Дритан се попне на та пећ и маше прстом, сестра га облачи: Џихан Абазовић изнео хит детаље о брату, али и партнерки…

Дритан се попне на та пећ и маше прстом, сестра га облачи: Џихан Абазовић изнео хит детаље о брату, али и партнерки…

Курир 20.10.2022
Др Џихан Абазовић, старији брат црногорског премијера Дритана Абазовића, иако је у свету медицине одавно познато име, у жижу јавности ипак је доспео тек када је Абазовић јуниор са својим покретом Ура остварио запажен резултат на… »
Брат Дритана Абазовића о односу с партнерком Ане Брнабић: Милицу Ђурић знам са факултета, хтео сам да имам искусног млађег…

Брат Дритана Абазовића о односу с партнерком Ане Брнабић: Милицу Ђурић знам са факултета, хтео сам да имам искусног млађег…

Данас 20.10.2022
Џихан Абазовић, одлучио је да за Недељник први пут отворено одговори на сва питања која су се постављала у јавности када је реч о болници БиоЦелл. Одговорио је на многа контроверзна питања која су се јавила након отварања… »
Брат Дритана Абазовића први пут о односу с Милицом Ђурђић, партнерком Ане Брнабић

Брат Дритана Абазовића први пут о односу с Милицом Ђурђић, партнерком Ане Брнабић

Нова 20.10.2022
Др Џихан Абазовић, одлучио је да за Недељник први пут отворено одговори на сва питања која су се постављала у јавности када је реч о болници БиоЦелл. Одговорио је на многа контроверзне питања која су се јавила након… »

Вести дана »