Повезане вести

Ко је крив за експлозију на кримском мосту?! Москва оптужила Кијев, а сада се огласио Зеленски - Ово је његов одговор!

Ко је крив за експлозију на кримском мосту?! Москва оптужила Кијев, а сада се огласио Зеленски - Ово је његов одговор!

Мондо 20.10.2022
Москва тврди да је напад на Кримски мост био "терористички напад". Москва тврди да је напад на Кримски мост био "терористички напад". Украјински председник Владимир Зеленски негирао је да је "наредио" бомбардовање Кримског моста… »
Зеленски: Кијев није наредио напад на Кримски мост; Русија напада намерно украјинске електране

Зеленски: Кијев није наредио напад на Кримски мост; Русија напада намерно украјинске електране

РТВ 20.10.2022
КИЈЕВ - Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је данас да, колико је он упознат, Кијев није наредио терористички напад на Кримски мост. "Дефинитивно нисмо наручили тако нешто, колико ја знам", рекао је Зеленски у… »
Зеленски: "Кијев није наредио напад на Кримски мост, колико ја знам"

Зеленски: "Кијев није наредио напад на Кримски мост, колико ја знам"

Телеграф 20.10.2022
Председник Русије Владимир Путин изјавио је раније да украјинске специјалне службе стоје иза напада који је оштетио Кримски мост. Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је данас да, колико је он упознат, Кијев није… »
Зеленски: Колико знам, Кијев није наредио напад на Кримски мост

Вести онлине 20.10.2022
Председник Украјине Владимир Зеленски изјавио је да, колико он зна, Кијев није наредио да се изврши терористички напад на Кримски мост. – Колико ја знам, дефинитивно нисмо наредили ништа слично – рекао је Зеленски за канадску… »

Н1 Инфо 20.10.2022
Председник Украјине Владимир Зеленски изјавио је да, колико он зна, Кијев није наредио да се изврши терористички напад на Кримски мост. „Колико ја знам, дефинитивно нисмо наредили ништа слично“, рекао је Зеленски за канадску… »

Вести дана »