Повезане вести
Деца и родитељство: „Хтела сам да дете буде оно што жели, не да ја одлучујем уместо њега"
Јужне вести 20.10.2022
(Цоуртеси оф Маркус Тсцханнен) Док се Габријела Мартенсон припремала за рођење првог детета, донела је одлуку - неће рећи детету да ли је рођено као девојчица или дечак, и углавном ће избегавати да о полу детета разговара са… »
Деца и родитељство: „Желела сам да дете буде оно што жели, не да ја одлучујем уместо њега"
Радио 021 20.10.2022
Неки родитељи заговарају „родно креативне" стилове родитељства, осмишљене тако да допусте деци да сами бирају властите идентитете касније у животу. (Цоуртеси оф Маркус Тсцханнен) Док се Габријела Мартенсон припремала за… »
Деца и родитељство: „Желела сам да дете буде оно што жели, не да ја одлучујем уместо њега“
Данас 20.10.2022
Док се Габријела Мартенсон припремала за рођење првог детета, донела је одлуку – неће рећи детету да ли је рођено као девојчица или дечак, и углавном ће избегавати да о полу детета разговара са људима изван породице и уског… »
Вести дана »

Борбени авиони нису прекршили границе на лету ка Калињинградској области
Политика пре 26 минутајош 17 повезаних

Студенти организују скуп у Београду: "Војска није приватна и лична, војска је народна"
Радио 021 пре 1 сатјош 7 повезаних