Povezane vesti
Deca i roditeljstvo: „Htela sam da dete bude ono što želi, ne da ja odlučujem umesto njega"
Južne vesti 20.10.2022
(Courtesy of Markus Tschannen) Dok se Gabrijela Martenson pripremala za rođenje prvog deteta, donela je odluku - neće reći detetu da li je rođeno kao devojčica ili dečak, i uglavnom će izbegavati da o polu deteta razgovara sa ljudima izvan porodice… »
Deca i roditeljstvo: „Želela sam da dete bude ono što želi, ne da ja odlučujem umesto njega"
Radio 021 20.10.2022
Neki roditelji zagovaraju „rodno kreativne" stilove roditeljstva, osmišljene tako da dopuste deci da sami biraju vlastite identitete kasnije u životu. (Courtesy of Markus Tschannen) Dok se Gabrijela Martenson pripremala za rođenje prvog deteta… »
Deca i roditeljstvo: „Želela sam da dete bude ono što želi, ne da ja odlučujem umesto njega“
Danas 20.10.2022
Dok se Gabrijela Martenson pripremala za rođenje prvog deteta, donela je odluku – neće reći detetu da li je rođeno kao devojčica ili dečak, i uglavnom će izbegavati da o polu deteta razgovara sa ljudima izvan porodice i uskog kruga prijatelja… »
Vesti dana »

Ceca Ražnatović u prvom redu na koncertu Marije Šerifović: Progovorila o "Zvezdama Granda" nakon smrti Saše Popovića: "Pomerili smo dva snimanja" (Video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Novi poraz Crvene zvezde: Beograđani pali na četvrto mesto u ABA ligi
Danas pre 10 satijoš 1 povezana

Šakom udario dvojicu mladića: Uhapšen muškarac (28) zbog nasilja na skupu u Pionirskom parku
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Najnovije informacije o zdravstvenom stanju pape Franje Vatikan: Stabilno je ali je i dalje složeno!
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana