Povezane vesti

Oglasila se Marija Bulat o napadu na supruga: „I da je nasrnuo na mene ne bih rekla“

Oglasila se Marija Bulat o napadu na supruga: „I da je nasrnuo na mene ne bih rekla“

Nova 20.10.2022
U domaćim medijima pojavila se vest da je Marko Bulat navodno primljen u Urgentni centar. Kako se pisalo, pevač je prevezen do Urgentnog centra nakon što mu je supruga Marija nanela povrede. Supruga Marka Bulata oglasila se za „24sedam“ i… »
Mariji izrečena hitna mera udaljenja iz kuće i zabrane prilaska mužu: Obavešten Centar za socijalni rad, otkrivamo sve…

Mariji izrečena hitna mera udaljenja iz kuće i zabrane prilaska mužu: Obavešten Centar za socijalni rad, otkrivamo sve…

Blic 20.10.2022
Marija Bulat pretukla je supruga, pevača Marka Bulata, koji je zbog povreda završio u Urgetnom centru. Folker je optužio ženu za nasilje, a trenutno nalazi u hirurškoj ordinaciji. Marko Bulat je, kako saznajemo, dao izjavu u policijskoj stanici u… »
"Možda sam mu nanela povrede, a da se ne sećam" - Marija Bulat o detaljima drame s mužem: I da me je tukao ne bih rekla

"Možda sam mu nanela povrede, a da se ne sećam" - Marija Bulat o detaljima drame s mužem: I da me je tukao ne bih rekla

Mondo 20.10.2022
Marija Bulat navodno je pretukla supruga Marka zbog čega je završio u Urgentnom centru, a potom ga je i sama prijavila za nasilje u porodici. Marija Bulat navodno je pretukla supruga Marka zbog čega je završio u Urgentnom centru, a potom ga je i sama… »
"Kada bi uzela kokain, pala bi mrtva" - Bulat je ovako pričao o supruzi zbog koje je u Urgentnom: Bivši ju je tukao!

"Kada bi uzela kokain, pala bi mrtva" - Bulat je ovako pričao o supruzi zbog koje je u Urgentnom: Bivši ju je tukao!

Mondo 20.10.2022
Marko Bulat završio je u Urgentnom centru nakon što ga je supruga Marija navodno prebila, a ovako je ranije pričao o ženi s kojom ima dvoje dece. Marko Bulat završio je u Urgentnom centru nakon što ga je supruga Marija navodno prebila, a ovako je… »
Pre incidenta s mužem Marija Bulat poslala poruku! Otkrila da imaju probleme u braku - "Poslednje, najveće razočarenje"

Pre incidenta s mužem Marija Bulat poslala poruku! Otkrila da imaju probleme u braku - "Poslednje, najveće razočarenje"

Mondo 20.10.2022
Pevač Marko Bulat završio je u Urgentnom centru nakon što ga je navodno fizički napala supruga Marija i nanela mu povrede. Pevač Marko Bulat završio je u Urgentnom centru nakon što ga je navodno fizički napala supruga Marija i nanela mu povrede… »
"Možda sam mu nanela povrede nekim predmetom, a da se ne sećam!" Marija Bulat otkrila detalje drame: I da me je tukao ne bih…

"Možda sam mu nanela povrede nekim predmetom, a da se ne sećam!" Marija Bulat otkrila detalje drame: I da me je tukao ne bih…

Kurir 20.10.2022
Marija Bulat prertukla je supruga Marka zbog čega je završio u Urgentnom centru, a potom ga i sama prijavila za nasilje u porodici. Ona se sad oglasila za Kurir i otkrila nove detalje incidenta sa pevačem. Pitali smo Mariju Bulat da li je istina da je… »
"Muževi beže od bolesne dece, a kamoli od žene" Marija Bulat bori se sa opakom bolešću: Htela sam da mu rodim decu, pa…

"Muževi beže od bolesne dece, a kamoli od žene" Marija Bulat bori se sa opakom bolešću: Htela sam da mu rodim decu, pa…

Kurir 20.10.2022
Pevač Marko Bulat završio je u Urgentnom centru zbog povreda koje mu je nanela supruga Marija u njihovom porodičnom stanu. Ona je za Kurir negirala da je pretukla muža, a poznato je da se bori sa teškom bolešću, što je i spomenula nakon incidenta… »
Radila je u policiji, tri puta je hapšena zbog kokaina: Ko je supruga Marka Bulata

Radila je u policiji, tri puta je hapšena zbog kokaina: Ko je supruga Marka Bulata

Nova 20.10.2022
Pevač Marko Bulat primljen je danas u Urgentni centar zbog povreda koje mu je, navodno, nanela supruga Marija Bulat. Kako pišu domaći mediji, pevač je povrede zadobio u porodičnom stanu u Novom Beogradu, gde živi sa svojom suprugom Marijom. Bračni… »

Vesti dana »