Povezane vesti
Oglasila se Marija Bulat o napadu na supruga: „I da je nasrnuo na mene ne bih rekla“
Nova 20.10.2022
U domaćim medijima pojavila se vest da je Marko Bulat navodno primljen u Urgentni centar. Kako se pisalo, pevač je prevezen do Urgentnog centra nakon što mu je supruga Marija nanela povrede. Supruga Marka Bulata oglasila se za „24sedam“ i… »
Mariji izrečena hitna mera udaljenja iz kuće i zabrane prilaska mužu: Obavešten Centar za socijalni rad, otkrivamo sve detalje…
Blic 20.10.2022
Marija Bulat pretukla je supruga, pevača Marka Bulata, koji je zbog povreda završio u Urgetnom centru. Folker je optužio ženu za nasilje, a trenutno nalazi u hirurškoj ordinaciji. Marko Bulat je, kako saznajemo, dao izjavu u policijskoj stanici u… »
"Kada bi uzela kokain, pala bi mrtva" - Bulat je ovako pričao o supruzi zbog koje je u Urgentnom: Bivši ju je tukao!
Mondo 20.10.2022
Marko Bulat završio je u Urgentnom centru nakon što ga je supruga Marija navodno prebila, a ovako je ranije pričao o ženi s kojom ima dvoje dece. Marko Bulat završio je u Urgentnom centru nakon što ga je supruga Marija navodno prebila, a ovako je ranije… »
"Možda sam mu nanela povrede, a da se ne sećam" - Marija Bulat o detaljima drame s mužem: I da me je tukao ne bih rekla
Mondo 20.10.2022
Marija Bulat navodno je pretukla supruga Marka zbog čega je završio u Urgentnom centru, a potom ga je i sama prijavila za nasilje u porodici. Marija Bulat navodno je pretukla supruga Marka zbog čega je završio u Urgentnom centru, a potom ga je i sama… »
"Muževi beže od bolesne dece, a kamoli od žene" Marija Bulat bori se sa opakom bolešću: Htela sam da mu rodim decu, pa makar…
Kurir 20.10.2022
Pevač Marko Bulat završio je u Urgentnom centru zbog povreda koje mu je nanela supruga Marija u njihovom porodičnom stanu. Ona je za Kurir negirala da je pretukla muža, a poznato je da se bori sa teškom bolešću, što je i spomenula nakon incidenta. - Ja… »
"Možda sam mu nanela povrede nekim predmetom, a da se ne sećam!" Marija Bulat otkrila detalje drame: I da me je tukao ne bih…
Kurir 20.10.2022
Marija Bulat prertukla je supruga Marka zbog čega je završio u Urgentnom centru, a potom ga i sama prijavila za nasilje u porodici. Ona se sad oglasila za Kurir i otkrila nove detalje incidenta sa pevačem. Pitali smo Mariju Bulat da li je istina da je… »
Pre incidenta s mužem Marija Bulat poslala poruku! Otkrila da imaju probleme u braku - "Poslednje, najveće razočarenje"
Mondo 20.10.2022
Pevač Marko Bulat završio je u Urgentnom centru nakon što ga je navodno fizički napala supruga Marija i nanela mu povrede. Pevač Marko Bulat završio je u Urgentnom centru nakon što ga je navodno fizički napala supruga Marija i nanela mu povrede. Marko… »
Radila je u policiji, tri puta je hapšena zbog kokaina: Ko je supruga Marka Bulata
Nova 20.10.2022
Pevač Marko Bulat primljen je danas u Urgentni centar zbog povreda koje mu je, navodno, nanela supruga Marija Bulat. Kako pišu domaći mediji, pevač je povrede zadobio u porodičnom stanu u Novom Beogradu, gde živi sa svojom suprugom Marijom. Bračni par… »
Vesti dana »
Mali: Nastavljamo sa programom podrške mladima u kupovini prve nekretnine
Euronews pre 1 satjoš 53 povezane
Toplotni talas u Srbiji i regionu: Ekstremne temperature do 39 stepeni i upozorenja na požare
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 63 povezane
Dva snažna zemljotresa pogodila Venecuelu, najmanje 164 osobe poginule, više od 10.000 nestalih
RTV pre 32 minutajoš 114 povezane
Dragović bljuje vatru zbog arnautovića! Haos kakav se ne pamti u Austriji: "Ponekad je jednostavno bolje ućutati! Ostajem pri stavu..."
Kurir pre 2 satajoš 135 povezanih
Zelenski: Ukrajina izvela udare duboko na teritoriji Rusije, pogođeni naftni objekti
NIN pre 36 minutajoš 25 povezanih