Povezane vesti

Predstavnici Zapadnog Balkana: “Postignut dogovor o harmonizaciji viznog režima sa EU”

Predstavnici Zapadnog Balkana: “Postignut dogovor o harmonizaciji viznog režima sa EU”

Nedeljnik 21.10.2022
EPA-EFE/RONALD WITTEK (Beta) – Zvaničnici Zapadnog Balkana i Evropske unije saglasili su se u Berlinu o merama za zauzdavanje ilegalnih migracija na “Balkanskoj ruti”, a najvažnije su harmonizacija vizne politike zapadnobalkanske šestorke sa… »
Nastavak Berlinskog procesa: Države Zapadnog Balkana se obavezale na zaključivanje tri sporazuma o mobilnosti

Nastavak Berlinskog procesa: Države Zapadnog Balkana se obavezale na zaključivanje tri sporazuma o mobilnosti

RTV 21.10.2022
BERLIN - Zemlje Zapadnog Balkana nameravaju da stvore osnove za zajedničko regionalno tržište i time naprave važan korak u pravcu članstva u EU, istakla je danas šefica nemačke diplomatije Analena Berbok, koja je domaćin sastanka ministara… »
Dogovor o harmonizaciji viza balkanskih država i EU

Dogovor o harmonizaciji viza balkanskih država i EU

Al Jazeera 21.10.2022
Na sastanku ministara unutrašnjih poslova u okviru Berlinskog procesa je postignuti dogovor o efikasnoj zaštiti granica. Zvaničnici Zapadnog Balkana i Evropske unije saglasili su se u Berlinu o mjerama za zauzdavanje ilegalnih migracija na… »
Predstavnici Zapadnog Balkana u Berlinu postigli dogovor o harmonizaciji viznog režima sa EU

Predstavnici Zapadnog Balkana u Berlinu postigli dogovor o harmonizaciji viznog režima sa EU

Radio 021 21.10.2022
Zvaničnici Zapadnog Balkana i EU saglasili su se u Berlinu o merama za zauzdavanje ilegalnih migracija na "Balkanskoj ruti". Najvažnije su harmonizacija vizne politike zapadnobalkanske šestorke sa standardima EU i suzbijanje krijumčarenja ljudi… »

Vesti dana »

Kakvo će biti vreme ove sedmice?

Kakvo će biti vreme ove sedmice?

Danas pre 3 satajoš 17 povezanih
Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Sport klub pre 1 satjoš 17 povezanih
U Srbiji danas dan žalosti zbog tragedije na Cetinju

U Srbiji danas dan žalosti zbog tragedije na Cetinju

Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 20 povezanih