Повезане вести

Вујачић после гола: Погађао сам и на тренингу пре меча

Вујачић после гола: Погађао сам и на тренингу пре меча

Спорт клуб 21.10.2022
Стрелац победоносног гола за Партизан у тријумфу над Напретком (1:0) у заосталом мечу петог кола Суперлиге, Игор Вујачић, поручио је да је мрежу погођао и на последњем тренингу пре утакмице, као и да показао да зна да постигне… »
Жено, овај гол је за тебе! Штопер Партизана годишњицу славио у Хумској: Ако ми дају слободан ударац...

Жено, овај гол је за тебе! Штопер Партизана годишњицу славио у Хумској: Ако ми дају слободан ударац...

Мондо 21.10.2022
Штопер Партизана честитао супрузи годишњицу голом против Напретка. Штопер Партизана честитао супрузи годишњицу голом против Напретка. Партизан је у четвртак у заосталој утакмици 5. кола Суперлиге савладао Напредак (1:0) и то не… »
"Ово је за...": Партизанов херој открио коме је посветио гол против Напретка

"Ово је за...": Партизанов херој открио коме је посветио гол против Напретка

Вечерње новости 21.10.2022
Стрелац победоносног гола за Партизан у тријумфу над Напретком (1:0), у заосталом мечу петог кола Суперлиге, Игор Вујачић поручио је да је мрежу погађао и на последњем тренингу пре утакмице, као и да је показао да зна да… »
Тек ће бити ''хватања за главу'', Вујачић ће изводити и слободњаке?!

Тек ће бити ''хватања за главу'', Вујачић ће изводити и слободњаке?!

Спортске.нет 21.10.2022
Фудбалери Партиузана наставили су и синоћ свој победнички поход, а најновији тријумф остварили су против крушевачког Напретка. Црно-бели су славили са 1:0, а једини гол постигао је штопер Партизана Игор Вујачић, али је ударцем… »
Вујачић вратио Партизан на положај тик иза Звезде

Вујачић вратио Партизан на положај тик иза Звезде

Данас 20.10.2022
Поготком штопера, српски вицепрвак савладао Напредак у заосталом мечу 5. кола – 1:0 (1:0) и после дугих 98 дана избио на друго место на табели Суперлиге Србије. Партизан је већ у првом полувремену трасирао пут ка победи, када је… »

Вести дана »