Повезане вести
Пребио хармоникаша до смрти, А каже да му је ударио пар шамара! Нишлија се овако бранио пред судом
Курир 21.10.2022
Отац седморо деце, А.С. из Ниша није признао да је пребио нишког хармоникаша Ферата Асановића (68) који је потом преминуо у болници. Ферат је нађен на улици 4. маја испред кафане око 3.00 сата ујутру. Лежао је непомично. Случај… »
"Ударио сам му два, три шамара само, не знам одакле му толике повреде": Оптужени за смртоносно пребијање хармоникаша негира…
Блиц 21.10.2022
“Човека нисам убио ја. Ударио сам му само два или три самара. Када сам одлазио из кафане седео је на столици. Мени није јасно зашто су људи из кафане када су изашли и је закључали је, прошли поред њега а да му не укажу помоћ… »
Срамна одбрана оптуженог за убиство хармоникаша из Ниша: "Шамарао сам га, особље из кафане је криво за смрт"
Телеграф 21.10.2022
Селимовић за Асановићеву смрт оптужио особље кафане које, како је истицао, није позвало Хитну помоћ што би хармоникашу спасило живот. Александар Селимовић (35) оптужен да је 3. маја ове године нанео смртоносне повреде… »
"Блиц" открива детаље оптужнице за убиство хармоникаша: Убио човека од батина јер му је свирао по једну строфу уместо целу…
Блиц 20.10.2022
Александар Селимовић (35) из Горњег Матејевца који је оптужен да је 3.маја ове године претукао хармоникаша Ферата Асановића (68) и нанео му тешке телесне повреде због којих је преминуо, кобне вечери, према наводима оптужнице… »
Вести дана »
Утростручен увоз горива због санкција Нафтној индустрији Србије, саопштила Влада
Слободна Европа пре 6 сатијош 38 повезаних