Povezane vesti
"Nisam laka za saradnju": Vesna Zmijanac otkrila šta mora da se ispoštuje na nastupu: "Ako to ne može, ja se naljutim!"
Blic 21.10.2022
Nedavno je u medijima isplivala fotografija Vesne Zmijanac i njenog bivšeg supruga Vlade Jovanović sa kojim ima naslednicu Nikoliju. - Nisam videla to, ali mislim da znam o kojoj je fotografiji reč. Dobro, to je bilo lepo vreme. Znate, mladost je uvek… »
Vesna priznala da li je teška za saradnju: Zmijančeva ima posebna pravila, ove stvari svako ko radi sa njom mora da poštuje!
Kurir 21.10.2022
Pevačica Vesna Zmijanac progovorila je o svom privatnom životu, odala tajnu svog negovanog izgleda, pa se prisetila trenutaka kada je bila mlađa. Vesnu su prvo pitali za fotografije iz mladosti kada je imala crnu kosu kojoj nije ostala verna. "U tim… »
Vesti dana »
Novi zemljotres pogodio Venecuelu Spasioci i dalje tragaju za preživelima: "Još uvek se tresem od straha"
Blic pre 3 satajoš 51 povezana
(Video) Lider SNS stigao sa bajkerima na plato ispred Palate Srbija Vučević: Očekujem važne poruke za budućnost Srbije, dosta je bilo podela
Dnevnik pre 1 danjoš 103 povezane
Novootvorenom deonicom Moravskog koridora od 9 do 16 časova prošlo 7.960 vozila
RTV Novi Pazar pre 5 satijoš 38 povezanih
Kac: Ne povlačimo se sa juga dok se Hezbolah ne razoruža; Ben Gvir: Sporazum sa Libanom velika greška
RTS pre 1 danjoš 91 povezana