Povezane vesti
Novosadski autobusi za 92 hiljade evra dobijaju poseban uređaj
Moj Novi Sad 21.10.2022
Nabavka 71 uređaja za brojanje putnika u autobusima JGSP "Novi Sad" poverena je novosadskom preduzeću "Novatronik". Sistem brojanja putnika treba da obezbedi informacije o tačnom broju prevezenih putnika, kao i broju putnika u vozilu u bilo kom trenutku… »
Novosadski autobusi uskoro dobijaju uređaje za brojanje putnika
Blic 21.10.2022
Nabavka 71 uređaja za brojanje putnika u autobusima JGSP "Novi Sad" poverena je novosadskom preduzeću "Novatronik". Sistem brojanja putnika treba da obezbedi informacije o tačnom broju prevezenih putnika, kao i broju putnika u vozilu u bilo kom trenutku… »
Dodeljen ugovor za sistem brojanja putnika u autobusu
Dnevnik 21.10.2022
Nabavka 71 uređaja za brojanje putnika u autobusima JGSP „Novi Sad” poverena je novosadskom preduzeću „Novatronik”. Sistem brojanja putnika treba da obezbedi informacije o tačnom broju prevezenih putnika, kao i broju putnika u vozilu u bilo kom trenutku… »
Vesti dana »

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 1 satjoš 20 povezanih

Poljska šalje oficire u Ukrajinu! Ovo se Putinu nimalo neće dopasti, Sibiha: "Krenula je nova faza ruske agresije, a mi imamo iskustvo"
Blic pre 4 minutajoš 10 povezanih

AP: Sve veći protesti postavljaju do sad najveću pretnju srpskom populističkom predsedniku
Beta pre 14 minutajoš 4 povezane