Повезане вести
"Зову ме у Звезду!": Рикардо Гомеш открио како изгледа када га на улици сретну навијачи вечитог ривала
Вечерње новости 21.10.2022
ФУДБАЛЕР Партизана Рикардо Гомеш игра одлично и ове сезоне. Он је открио да га веома цене навијачи Црвене звезде, али јасно им је ставио до знања да никада не би обукао црвено-бели дрес. ФОТО: М. Вукадиновић Играч са… »
Звездаши цене Рикарда, неки га и зову у Звезду, али...
Спортске.нет 21.10.2022
Најбољи стрелац Партизана Рикардо Гомеш и ове сезоне игра одлично, опет редовно даје голове и навијачи Партизана могу да буде презадовољни његовим учинком, од повратка у Хумску. Али, у емисији Игора Микље '' Спортлигхт''… »
Рикарда навијачи звезде зову у њихов клуб: Он имао бруталан одговор! (видео)
Хот спорт 21.10.2022
Неће се десити! Рикардо Гомеш доминира у Моззарт Бет Суперлиги Србије већ другу годину заредом. Такође, одличан је и у европским утакмицама. Логично, привлачи доста пажње. Према његовом признању прилазе му и навијачи највећег… »
Зову ме Да пређем у црвену звезду! Партизанов нападач о навијачима црвено-белих: Прилазе ми, то је добро!
Мондо 21.10.2022
Партизанов голгетер препричао је како изгледају његови сусрети са навијачима Црвене звезде. Партизанов голгетер препричао је како изгледају његови сусрети са навијачима Црвене звезде Партизанов нападач Рикардо Гомеш (30)… »
Вести дана »
Трамп поручио Мерцу: „Нека се бави сређивањем своје разваљене државе“
Недељник пре 4 сатијош 29 повезаних
Протест у Раковици након напада на активисте у Реснику: "Насиље нас неће обесхрабрити"
Инсајдер пре 1 сатјош 22 повезане
Северна Македонија пала за три места на Глобалном индексу слободе штампе
Сербиан Невс Медиа пре 8 сатијош 21 повезана
За првомајске празнике појачане контроле у Нишу: од почетка године 120 погинулих на путевима
Градски портал 018 пре 2 сатајош 31 повезана
Партизан ван “Арене”: Црно-бели приморани на селидбу пред старт плеј-офа АБА лиге!
Хот спорт пре 40 минутајош 53 повезане