Povezane vesti
Eskobar: Nema rokova za dogovor Beograda i Prištine, ali radimo na ubrzavanju
RTS 21.10.2022
Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar u intervjuu za RTS-a rekao je da nema rokova za dogovor Beograda i Prištine. Nije mi poznato da evropski predlog zahteva hitno rešenje u roku od nekoliko nedelja, ali svakako zahteva veoma brz… »
Eskobar: Nije namera da batinom guram dijalog, nema rokova
Pravda 21.10.2022
Specijalni izaslanik Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je za RTS da SAD podržavaju francusko-nemački predlog, ali da nema nikakvih rokova. "Nije mi poznato da evropski predlog zahteva hitno rešenje u roku od… »
Eskobar za RTS: Nema nikakvih pritisaka, rokova i ultimatuma, ali...
RTS 21.10.2022
Specijalni izaslanik Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar, u intervjuu za emisiju "Oko magazin" Radio-televizije Srbije, rekao je da podržavaju francusko-nemački predlog, ali da nema nikakvih rokova. Nije mi poznato da… »
Vesti dana »

Srednjoškolci danas protestuju ispred Ministarstva prosvete zbog produžetka školske godine
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih

Prognoza vremena za 21. maj: Nestabilno ali toplo, do 25 stepeni
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih

Studenti nastavljaju blokadu zgrada suda i tužilaštva u Novom Sadu: Trajaće dok svi aktivisti ne budu pušteni na slobodu
Nova pre 8 minutajoš 9 povezanih

Vojska Srbije „rashoduje“ pse: Petsto dinara za „suvišnog“ nemačkog ovčara
Vreme pre 33 minutajoš 4 povezane

Odbornik nakon incidenata u Kuli: Danas se ne zna šta će se dogoditi, dan neće biti lak
N1 Info pre 13 minutajoš 6 povezanih