Povezane vesti
Moja sestra, putuj s anđelima! Tuga u domu Milana Miloševića, voditelj se dirljivim rečima oprostio - "Duša mi plače"
Mondo 21.10.2022
Voditelj Zadruge Milan Milošević se tužnim rečima zauvek oprostio od drage osobe. Voditelj Zadruge Milan Milošević se tužnim rečima zauvek oprostio od drage osobe. Nekadašnji učesnik i sadašnji voditelj Zadruge, Milan Milošević nedavno je sve rastužio… »
Tuga u domu milana miloševića Voditelj sve obavestio o njenoj smrti: Putuj sa anđelima, sve što smo se dogovorili će biti…
Kurir 21.10.2022
Voditelj Milan Milošević sa pratiocima na Instagramu podelio je tužnu vest. Milan je rastužio sve kada je objavio da mu je draga osoba umrla, pa je podelio nekoliko uspomena sa njom. On joj je posvetio i nežne reči. - Moja duša, moje sunce dobro, moja… »
Vesti dana »
Evropski vozači mogli bi da plate 220 evra više godišnje za gorivo zbog skupe nafte
RTV pre 3 satajoš 34 povezane
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 30 minutajoš 24 povezane
Modžtaba Hamnei: Ormuski moreuz ostaje zatvoren; Tramp: Rast cena nafte donosi zaradu SAD
RTS pre 15 minutajoš 64 povezane
Prvo obraćanje novog vrhovnog vođe Irana: Zločin protiv čovečnosti i protiv dece neće biti ignorisani
Euronews pre 1 satjoš 49 povezanih