Povezane vesti
Stravična porodična tragedija u Kalesiji: Braća se potukla zbog imovine, jedan potegao nož i drugom naneo smrtonosne…
Kurir 21.10.2022
Na području Kalesije u poslepodnevnim satima dogodio se stravična tragedija, kada je muškarac izbo svoga brata, koji je naknadno preminuo u bolnici. Kako Klix.ba saznaje nezvanično, razlog je nerešen imovinski spor. Glasnogovornica Uprave policije… »
Jeziv zločin: Brata izbo zbog imovine, nesrećni čovek preminuo u bolnici
Blic 21.10.2022
Na području Kalesije u poslepodnevnim satima dogodio se stravičan čin, kada je muškarac izbo svoga brata, koji je naknadno preminuo u bolnici. Portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić je potvrdila… »
Izbo brata nasmrt zbog imovine: Užas u Kalesiji
Telegraf 21.10.2022
Prema informacijama koje su nezvanično potvrđene za Klix.ba, do fizičkog sukoba je došlo između dvojice braće, a koji je nastao zbog nerešenog imovinskog spora. Na području Kalesije u poslepodnevnim časovima dogodio se stravičan zločin, kada je… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 5 minutajoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Od rata mogu da zarade 50.000 evra: Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za mlade vojne dobrovoljce
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana