Повезане вести
Ескобар: Нема рокова за договор, прича о 24. фебруару – апсолутно нетачна
Н1 Инфо 21.10.2022
Специјални изасланик САД за Западни Балкан Габријел Ескобар у интервјуу за РТС-а рекао је да нема рокова за договор Београда и Приштине. Није ми познато да европски предлог захтева хитно решење у року од неколико недеља, али… »
Ескобар: Нема никаквих притисака, рокова и ултиматума, али...
Спутник 21.10.2022
Специјални изасланик Сједињених Америчких Држава за Западни Балкан Габријел Ескобар изјавио је да САД подржавају француско-немачки предлог, али да нема никаквих рокова за договор Београда и Приштине. „Не знам одакле је то… »
Изасланик САД каже да нема рока Србији и Косову за европски план
Слободна Европа 21.10.2022
Габријел Ескобар (Габриел Есцобар), специјални изасланик Сједињених Америчких Држава (САД) за Западни Балкан, изјавио је да није постављен рок по питању европског предлога за нормализацију односа Србије и Косова. Он је 21… »
Ескобар: Нема рокова за договор Београда и Приштине, али радимо на убрзавању
Нова 21.10.2022
Специјални изасланик САД за Западни Балкан Габријел Ескобар у интервјуу за РТС-а рекао је да нема рокова за договор Београда и Приштине. Није ми познато да европски предлог захтева хитно решење у року од неколико недеља, али… »
Вести дана »
Нова организација рада у домовима здравља: Од данас у три смене, али на које прегледе се може ићи после 20х
Еуроневс пре 45 минутајош 26 повезаних
Дијана Хрка позвала студенте и грађане на договор без разилажења, обраћа се у 17 сати: „Србијо, на тебе је ред“
Нова пре 2 сатајош 12 повезаних
Трамп подржава закон о санкцијама за земље које послују са Русијом са царинама до 500%
Наслови.аи пре 5 минутајош 20 повезаних
Тужилаштво за организовани криминал: Весићев први исказ о паду надстрешнице
Време пре 9 минутајош 21 повезана
Температура пада 15 степени, следи смрзавање и то врло брзо! Огласио се РХМЗ, ево шта се очекује крајем дана
Телеграф пре 38 минутајош 28 повезаних