Повезане вести
Ескобар: Нема рокова за договор, прича о 24. фебруару – апсолутно нетачна
Н1 Инфо 21.10.2022
Специјални изасланик САД за Западни Балкан Габријел Ескобар у интервјуу за РТС-а рекао је да нема рокова за договор Београда и Приштине. Није ми познато да европски предлог захтева хитно решење у року од неколико недеља, али… »
Ескобар: Нема никаквих притисака, рокова и ултиматума, али...
Спутник 21.10.2022
Специјални изасланик Сједињених Америчких Држава за Западни Балкан Габријел Ескобар изјавио је да САД подржавају француско-немачки предлог, али да нема никаквих рокова за договор Београда и Приштине. „Не знам одакле је то… »
Изасланик САД каже да нема рока Србији и Косову за европски план
Слободна Европа 21.10.2022
Габријел Ескобар (Габриел Есцобар), специјални изасланик Сједињених Америчких Држава (САД) за Западни Балкан, изјавио је да није постављен рок по питању европског предлога за нормализацију односа Србије и Косова. Он је 21… »
Ескобар: Нема рокова за договор Београда и Приштине, али радимо на убрзавању
Нова 21.10.2022
Специјални изасланик САД за Западни Балкан Габријел Ескобар у интервјуу за РТС-а рекао је да нема рокова за договор Београда и Приштине. Није ми познато да европски предлог захтева хитно решење у року од неколико недеља, али… »
Вести дана »
Веома топао дан пред нама: Данас до 24 степена, а од среде драстичан пад температуре
Еуроневс пре 1 сатјош 11 повезаних
Покушала је да побегне од будале, млакоње без кичме! Убица је упао за њом у кафић и пресудио јој у тоалету: Потресна порука пријатеља убијене Алдине
Блиц пре 38 минутајош 12 повезаних
Дијана Хрка позвала студенте, средњошколце и друге грађане на договор у 17х
Недељник пре 13 минутајош 4 повезане