Povezane vesti
"Nad Legijom sam imao autoritet, bio sam veća glava" - Kristijan šokirao, otkrio šta mu je Ulemek rekao pred hapšenje!
Mondo 21.10.2022
Kristijan Golubović diskvalifikova je iz Zadruge nakon što je fizički nasrnuo na Uroša Ćerića, sada planira povratak u rijaliti, ali i otkriva detalje podzemlja devedesetih i odnosa sa Legijom. Kristijan Golubović diskvalifikova je iz Zadruge nakon… »
"Pucao sam u ljude, ubijao, bio sam autoritet nad legijom" Šok ispovest Golubovića: Otvoreno o Velji Nevolji, Ćertiću i…
Kurir 21.10.2022
Bivši robijaš Kristijan Golubović, dok planira povratak u "Zadrugu 6", u velikoj ispovesti otkrio je mnoge detalje iz burne prošlosti. On se dotakao i Željka Ražnatovića Arkana i Milorada Milorada Ulemeka Legije. - O Legiji ljudi, generalno, neće… »
Vesti dana »
Ovo je čovek o kom bruji planeta! Njegovi džihadisti zauzeli milionski grad: Amerikanci nudili 10 miliona za njegovu glavu, a onda se "rebrendirao" (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 41 povezana
"Srbija je na udaru koordinisane propagandne kampanje Kurtijevog režima" Đurić najoštrije osudio napad na kanal Ibar - Lepenac: "Njegove laži neće proći!"
Kurir pre 1 satjoš 174 povezane
Vlast i opozicija u klinču zbog gimnazijalaca u Novom Sadu: Kako su đaci završili na protestu?
NIN pre 7 satijoš 26 povezanih