Povezane vesti

Šok! Crvena zvezda ostaje bez velikog pojačanja, Amerikanac napušta Mali Kalemegdan

Šok! Crvena zvezda ostaje bez velikog pojačanja, Amerikanac napušta Mali Kalemegdan

Večernje novosti 22.10.2022
CRVENA zvezda poražena je u četvrtom kolu Evrolige od Reala u Madridu, a navijači su po prvi put imali priliku da vide novajliju Luku Vildosu. Foto: Twitter/@kkcrvenazvezda Argentinac je na terenu proveo 17 minuta, uz 10 poena, četiri asistencije i… »
Evroliga ovo ne pamti: Branko Lazić zaista ima nevidljivu statistiku!

Evroliga ovo ne pamti: Branko Lazić zaista ima nevidljivu statistiku!

Hot sport 22.10.2022
Ne treba zaboraviti šta on donosi na terenu. Crvena zvezda je u 4. kolu Evrolige doživela novi poraz, ovog puta od Reala iz Madrida rezultatom 72:56, a mnogi su se začudili kada su videli statistiku Branka Lazića. On je proveo 17 minuta na terenu, a… »
Svet se smeje kapitenu Zvezde: Evroliga nešto ovako ne pamti (foto)

Svet se smeje kapitenu Zvezde: Evroliga nešto ovako ne pamti (foto)

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su sinoć u Madridu od Reala sa 72:56 (25:10, 14:20, 15:14, 18:12), u meču četvrtog kola Evrolige. FOTO: M. Vukadinović Jedini dvocifreni kod Zvezde bili su Bendžamin Bentil sa 15 i Luka Vildoza sa 10 poena… »
‘Trener mi je rekao da ću biti prvi plejmejker’: Vildoza otkrio razloge dolaska u Zvezdu! (video)

‘Trener mi je rekao da ću biti prvi plejmejker’: Vildoza otkrio razloge dolaska u Zvezdu! (video)

Hot sport 22.10.2022
Neko od koga se mnogo očekuje! Jedino pozitivno sa Zvezdine turneje u Španiji jeste Luka Vildoza. Pokazao je argentinski plejmejker protiv Real Madrida da na njega može ozbiljno da se računa i da će biti ako ne lider, onda jedan od lidera ovog tima… »
Vildoza sumirao utiske, šta kaže o debiju, a na kraju je otkrio razlog zašto je odabrao Zvezdu!

Vildoza sumirao utiske, šta kaže o debiju, a na kraju je otkrio razlog zašto je odabrao Zvezdu!

Sportske.net 22.10.2022
Luka Vildoza je odigrao svoj prvi meč za Crvenu zvezdu. Imao je 10 poena, bio sasvim solidan, dodao i četiri asistencije i dokazao je da će biti veliko pojačanje. Šta je rekao nakon svog debija i poraza od Reala? "Igrali smo dobro od finiša druge… »
"Imao sam mnogo ponuda, ali...": Luka Vildoza otkrio zašto je izabrao Zvezdu

"Imao sam mnogo ponuda, ali...": Luka Vildoza otkrio zašto je izabrao Zvezdu

Crvena zvezda je i dalje na začelju Evrolige. Sada tu poziciju deli sa minhenskim Bajernom kao jedine dve ekipe bez pobede u dosadašnjem toku elitnog takmičenja. Foto: Evroliga Crveno-beli su izgubili u Španiji od Real Madrida 72:56, ali su dobili… »
Jovanović: "Nema razloga da patimo mnogo u ovom trenutku"

Jovanović: "Nema razloga da patimo mnogo u ovom trenutku"

Sportske.net 22.10.2022
Košarkaši Crvene zvezde sinoć su u Madridu izgubili od Reala sa 72:56 u četvrtom kolu Evrolige, pa su i dalje bez trijumfa u elitnom takmičenju, uz Bajern, sa kojim se sastaju u sledećem kolu. Real je sa druge strane stigao do skora 2-2. Trener… »
Crvena zvezda je tim koji se neće predati u Evroligi! Trener Reala posle pobede priznao: Namučili su nas!

Crvena zvezda je tim koji se neće predati u Evroligi! Trener Reala posle pobede priznao: Namučili su nas!

Mondo 22.10.2022
Real Madrid je pobedio Crvenu zvezdu sa 16 poena razlike, ali na kraju je i Ćus Mateo priznao da to nije realan odnos snaga na terenu. Real Madrid je pobedio Crvenu zvezdu sa 16 poena razlike, ali na kraju je i Ćus Mateo priznao da to nije realan odnos… »
Nastavlja se Zvezdin evroligaški post: Ni debitant Vildoza nije sprečio slavlje Reala

Nastavlja se Zvezdin evroligaški post: Ni debitant Vildoza nije sprečio slavlje Reala

Danas 22.10.2022
Posle poraza u Madridu – 72:56 (25:10, 14:20, 15:14, 18:12), srpski šampion sa Bajernom ostao jedini učesnik elitnog košarkaškog takmičenja bez pobede od početka sezone. Crveno-beli su prosuli prvu četvrtinu. Sa čak pet izgubljenih lopti i samo… »
"Bilo mi je žao igrača!" Trener Crvene zvezde Vladimir Jovanović posle novog poraza, sada od Reala, otvorio dušu i priznao…

"Bilo mi je žao igrača!" Trener Crvene zvezde Vladimir Jovanović posle novog poraza, sada od Reala, otvorio dušu i priznao…

Večernje novosti 21.10.2022
TRENER košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović nije osetio slast evroligaške pobede ni posle meča četvrtog kola, ali taj zadatak ionako nije bio lak - igralo se s Realom u Madridu, pa nije mnogo ni očajavao. Ipak, jedna stvar mu je teško pala… »

Vesti dana »