Повезане вести

Шок! Црвена звезда остаје без великог појачања, Американац напушта Мали Калемегдан

Шок! Црвена звезда остаје без великог појачања, Американац напушта Мали Калемегдан

Вечерње новости 22.10.2022
ЦРВЕНА звезда поражена је у четвртом колу Евролиге од Реала у Мадриду, а навијачи су по први пут имали прилику да виде новајлију Луку Вилдосу. Фото: Твиттер/@ккцрвеназвезда Аргентинац је на терену провео 17 минута, уз 10 поена… »
Евролига ово не памти: Бранко Лазић заиста има невидљиву статистику!

Евролига ово не памти: Бранко Лазић заиста има невидљиву статистику!

Хот спорт 22.10.2022
Не треба заборавити шта он доноси на терену. Црвена звезда је у 4. колу Евролиге доживела нови пораз, овог пута од Реала из Мадрида резултатом 72:56, а многи су се зачудили када су видели статистику Бранка Лазића. Он је провео 17… »
Свет се смеје капитену Звезде: Евролига нешто овако не памти (фото)

Свет се смеје капитену Звезде: Евролига нешто овако не памти (фото)

Кошаркаши Црвене звезде поражени су синоћ у Мадриду од Реала са 72:56 (25:10, 14:20, 15:14, 18:12), у мечу четвртог кола Евролиге. ФОТО: М. Вукадиновић Једини двоцифрени код Звезде били су Бенџамин Бентил са 15 и Лука Вилдоза са… »
‘Тренер ми је рекао да ћу бити први плејмејкер’: Вилдоза открио разлоге доласка у Звезду! (видео)

‘Тренер ми је рекао да ћу бити први плејмејкер’: Вилдоза открио разлоге доласка у Звезду! (видео)

Хот спорт 22.10.2022
Неко од кога се много очекује! Једино позитивно са Звездине турнеје у Шпанији јесте Лука Вилдоза. Показао је аргентински плејмејкер против Реал Мадрида да на њега може озбиљно да се рачуна и да ће бити ако не лидер, онда један… »
Вилдоза сумирао утиске, шта каже о дебију, а на крају је открио разлог зашто је одабрао Звезду!

Вилдоза сумирао утиске, шта каже о дебију, а на крају је открио разлог зашто је одабрао Звезду!

Спортске.нет 22.10.2022
Лука Вилдоза је одиграо свој први меч за Црвену звезду. Имао је 10 поена, био сасвим солидан, додао и четири асистенције и доказао је да ће бити велико појачање. Шта је рекао након свог дебија и пораза од Реала? "Играли смо… »
"Имао сам много понуда, али...": Лука Вилдоза открио зашто је изабрао Звезду

"Имао сам много понуда, али...": Лука Вилдоза открио зашто је изабрао Звезду

Црвена звезда је и даље на зачељу Евролиге. Сада ту позицију дели са минхенским Бајерном као једине две екипе без победе у досадашњем току елитног такмичења. Фото: Евролига Црвено-бели су изгубили у Шпанији од Реал Мадрида… »
Јовановић: "Нема разлога да патимо много у овом тренутку"

Јовановић: "Нема разлога да патимо много у овом тренутку"

Спортске.нет 22.10.2022
Кошаркаши Црвене звезде синоћ су у Мадриду изгубили од Реала са 72:56 у четвртом колу Евролиге, па су и даље без тријумфа у елитном такмичењу, уз Бајерн, са којим се састају у следећем колу. Реал је са друге стране стигао до… »
Црвена звезда је тим који се неће предати у Евролиги! Тренер Реала после победе признао: Намучили су нас!

Црвена звезда је тим који се неће предати у Евролиги! Тренер Реала после победе признао: Намучили су нас!

Мондо 22.10.2022
Реал Мадрид је победио Црвену звезду са 16 поена разлике, али на крају је и Ћус Матео признао да то није реалан однос снага на терену. Реал Мадрид је победио Црвену звезду са 16 поена разлике, али на крају је и Ћус Матео признао… »
Наставља се Звездин евролигашки пост: Ни дебитант Вилдоза није спречио славље Реала

Наставља се Звездин евролигашки пост: Ни дебитант Вилдоза није спречио славље Реала

Данас 22.10.2022
После пораза у Мадриду – 72:56 (25:10, 14:20, 15:14, 18:12), српски шампион са Бајерном остао једини учесник елитног кошаркашког такмичења без победе од почетка сезоне. Црвено-бели су просули прву четвртину. Са чак пет… »
"Било ми је жао играча!" Тренер Црвене звезде Владимир Јовановић после новог пораза, сада од Реала, отворио душу и признао шта…

"Било ми је жао играча!" Тренер Црвене звезде Владимир Јовановић после новог пораза, сада од Реала, отворио душу и признао шта…

Вечерње новости 21.10.2022
ТРЕНЕР кошаркаша Црвене звезде Владимир Јовановић није осетио сласт евролигашке победе ни после меча четвртог кола, али тај задатак ионако није био лак - играло се с Реалом у Мадриду, па није много ни очајавао. Ипак, једна ствар… »

Вести дана »