Povezane vesti
Žena od sultana ima novog dečka: Raskinula sa zgodnim Bugarinom posle 3 meseca, pa progovorila - To je završena priča!
Mondo 22.10.2022
Tijana Milentijević je posle veze sa zgodnim pevačem Medijem našla novog dečka, a za sebe kaže da je uvek zaljubljena. Tijana Milentijević je posle veze sa zgodnim pevačem Medijem našla novog dečka, a za sebe kaže da je uvek zaljubljena. Tijana… »
Žena od sultana uživa u novoj ljubavi! Tijana stavila tačku na vezu sa kolegom: Medi je završena priča, ponovo sam zaljubljena…
Kurir 22.10.2022
Tijana Milentijević, pevačica koja je postala popularna zahvaljujući hitu "Žena od sultana", otkrila je u intervjuu za Kurir da je zaljubljena, ali da za sada ne bi govorila ništa o novoj ljubavi. Ona je objasnila da više nije ni u kakvom odnosu s… »
Vesti dana »
Studenti i opozicija: S obzirom na izborne uslove, zadovoljni rezultatima
Danas pre 54 minutajoš 3 povezane
"Ja podršku Dodika nisam tražio, on moju jeste" Lukas odgovorio Dodiku nakon slike sa Naserom Orićem
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih
Ponoš, Tepićeva i Aleksić u „Utisku nedelje“ poručili: Bezuslovna podrška studentima ili zajednička borba iz više redova
Danas pre 39 minutajoš 2 povezane
Ko je pevač Mirko Perković koji je pronađen mrtav u hotelskoj sobi? Od detinjstva se bavio muzikom: nastupao po Evropi i Kanadi
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Studenti i građani ispred RTS-a nezadovoljni izveštavanjem o lokalnim izborima, saobraćaj obustavljen
Danas pre 2 satajoš 1 povezana