Повезане вести

"Да сачекамо мандатарку": Весић о новој Влади Србије, открио у које министарство сигурно неће

"Да сачекамо мандатарку": Весић о новој Влади Србије, открио у које министарство сигурно неће

Блиц 22.10.2022
Члан Председништва Српске напредне странке Горан Весић изјавио је данас да број министарства која су усвојена синоћ на седници Скупштине Србије одражавају изазове са којима ће се Србија суочити у наредном периоду. - Број… »
Весић: Сигурно нећу бити министар за јавна улагања, сачекајмо мандатарку да саопшти имена

Весић: Сигурно нећу бити министар за јавна улагања, сачекајмо мандатарку да саопшти имена

Еуроневс 22.10.2022
Члан Председништва Српске напредне странке Горан Весић изјавио је данас да број министарства која су усвојена синоћ на седници Скупштине Србије одражава изазове са којима ће се Србија суочити у наредном периоду. "Број… »
Весић: Не знам да ли ћу бити у Влади, али сигурно нећу бити министар за јавна улагања

Весић: Не знам да ли ћу бити у Влади, али сигурно нећу бити министар за јавна улагања

Радио 021 22.10.2022
Члан председништва Српске напредне странке Горан Весић изјавио је да не зна да ли ће бити у Влади, која ускоро треба да буде изабрана, али да је сигурно да неће бити министар за јавна улагања. "Први изазов нове Владе биће да се… »
Весић: Не знам да ли ћу бити министар, али сигурно нећу за јавна улагања

Весић: Не знам да ли ћу бити министар, али сигурно нећу за јавна улагања

Н1 Инфо 22.10.2022
Члан председништва Српске напредне странке Горан Весић изјавио је да не зна да ли ће бити у Влади, која ускоро треба да буде изабрана, али да је сигурно да неће бити министар за јавна улагања. „Први изазов нове Владе биће да се… »
Весић открио које министарство сигурно неће добити

Весић открио које министарство сигурно неће добити

Нова 22.10.2022
Члан председништва Српске напредне странке Горан Весић изјавио је да не зна да ли ће бити у Влади, која ускоро треба да буде изабрана, али да је сигурно да неће бити министар за јавна улагања. „Први изазов нове Владе биће да се… »

Инсајдер 22.10.2022
Члан председништва Српске напредне странке Горан Весић изјавио је да не зна да ли ће бити у Влади, која ускоро треба да буде изабрана, али да је сигурно да неће бити министар за јавна улагања. "Први изазов нове Владе биће да се… »

Вести дана »