Povezane vesti
Ludo volela čuvenog doktora, planirali brak i decu: Neda Ukraden godinama tugovala za njim - "Odabrala sam da ja patim"
Mondo 22.10.2022
Neda Ukraden je u svojoj knjizi otkrila koji doktor je bio njena najveća ljubav u životu i zbog čega se ta ljubavna priča završila. Neda Ukraden je u svojoj knjizi otkrila koji doktor je bio njena najveća ljubav u životu i zbog čega se ta ljubavna priča… »
Volela sam Momu jakovljevića, s njim sam želela brak! Neda Ukraden otkrila detelje velike ljubavi sa doktorom
Kurir 22.10.2022
Neda Ukraden bila je ludo zaljubljena u čuvenog doktora Momu Jakovljeviću, s kojim je želela brak i decu. Ona je to otkrila u svojoj autobiografiji "Zora je svanula", u kojoj je do detalja pisala o njihovoj strasnoj vezi. Ljubav sa sada već istaknutim… »
Vesti dana »

Evropska komisija uplatila Srbiji 51,7 miliona evra pretfinansiranja iz Plana rasta EU
Serbian News Media pre 5 satijoš 20 povezanih

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 6 satijoš 23 povezane

Smenjeni članovi Odbora direktora NIS-a: Danica Drašković i Goran Knežević zamenjeni Irenom Vujović i Milanom Đurićem
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

"Nism se čuli, nema telefon kod sebe" Poznati kompozitor o Žiki Jakšiću nakon hospitalizacije: "Preumoran je"
Telegraf pre 1 satjoš 39 povezanih