Povezane vesti

Radonjić jedno, čelnici Panatinaikosa drugo

Radonjić jedno, čelnici Panatinaikosa drugo

Sportske.net 22.10.2022
Najnoviji transfer koji je odjeknuo u Evroligi jeste dolazak Dvejna Bejkona iz Monaka u Panatinaikos, a cela priča dobila je i nastavak jer je u medijima počelo da se spekuliše da je Bejkon imao i fizički sukob sa trenerom Monaka Sašom Obradovićem… »
Pričalo se da je košarkaš pretukao Sašu Obradovića: Bivši trener Zvezde otklonio sve dileme!

Pričalo se da je košarkaš pretukao Sašu Obradovića: Bivši trener Zvezde otklonio sve dileme!

Hot sport 22.10.2022
Svašta se provlači po medijima. Monaku je protekle sezone malo falilo da bude jedno od najvećih iznenađenja Evrolige, a za to je zaslužan i trener Saša Obradović, koji je uspeo da stvori potrebnu hemiju u timu. Ipak, medijima uvek kruže razne… »
Obradović o pričama da ga je Bejkon pretukao: "Ko pametan veruje u to?"

Obradović o pričama da ga je Bejkon pretukao: "Ko pametan veruje u to?"

Sportske.net 22.10.2022
Dvejn Bejkon je novi košarkaš Panatinaikosa, stiže baš iz Monaka koji vodi Saša Obradović, a u razgovoru za "Basketnews" srpski stručnjak je istakao da nije bilo nesuglasica sa Bejkonom, kao i da su priče o tome kako ga je Bejkon pretukao… »
Obradović: Glupe priče da me je Bejkon pretukao

Obradović: Glupe priče da me je Bejkon pretukao

Dnevnik 22.10.2022
ATINA: Trener košarkaša Monaka Saša Obradović demantovao je za portal Basket njuz tvrdnje da ga je dosadašnji član francuskog tima Dvejn Bejkon prebio. Amerikanac je uoči sinoćnjeg duela između Panatinaikosa i Monaka (80:83) u Evroligi potpisao… »
"Bejkon pretukao Obradovića"? Evo šta kaže bivši trener Zvezde o "sukobu" sa novim Radonjićevim pojačanjem

"Bejkon pretukao Obradovića"? Evo šta kaže bivši trener Zvezde o "sukobu" sa novim Radonjićevim pojačanjem

Večernje novosti 22.10.2022
MONAKO je pobedio Panatinaikos u okviru četvrtog kola Evrolige - 83:80, ali grčki tim je dobio neki drugi dvoboj. FOTO: ABA liga/Koper Primorska/Aleksander Golob Naime, Dvejn Bejkon je potpisao za Atinjane, momak koji je uz Majka DŽejmsa bio glavni… »
„Čitao sam da me je Bejkon pretukao, to je besmisleno“

„Čitao sam da me je Bejkon pretukao, to je besmisleno“

Sport klub 22.10.2022
"Hajde da ozvaničimo ovo. Dobro došao u Zelene" - tako je Panatinaikos nekoliko minuta pre početka utakmice protiv Monaka u četvrtom kolu Evrolige ozvaničio potpis Dvejna Bejkona, koji se upravo iz Monaka seli u Atinu. Ipak, Monako je dobio onaj… »

Vesti dana »