Повезане вести
Радоњић једно, челници Панатинаикоса друго
Спортске.нет 22.10.2022
Најновији трансфер који је одјекнуо у Евролиги јесте долазак Двејна Бејкона из Монака у Панатинаикос, а цела прича добила је и наставак јер је у медијима почело да се спекулише да је Бејкон имао и физички сукоб са тренером Монака… »
Причало се да је кошаркаш претукао Сашу Обрадовића: Бивши тренер Звезде отклонио све дилеме!
Хот спорт 22.10.2022
Свашта се провлачи по медијима. Монаку је протекле сезоне мало фалило да буде једно од највећих изненађења Евролиге, а за то је заслужан и тренер Саша Обрадовић, који је успео да створи потребну хемију у тиму. Ипак, медијима… »
Обрадовић о причама да га је Бејкон претукао: "Ко паметан верује у то?"
Спортске.нет 22.10.2022
Двејн Бејкон је нови кошаркаш Панатинаикоса, стиже баш из Монака који води Саша Обрадовић, а у разговору за "Баскетневс" српски стручњак је истакао да није било несугласица са Бејконом, као и да су приче о томе како га је Бејкон… »
Обрадовић: Глупе приче да ме је Бејкон претукао
Дневник 22.10.2022
АТИНА: Тренер кошаркаша Монака Саша Обрадовић демантовао је за портал Баскет њуз тврдње да га је досадашњи члан француског тима Двејн Бејкон пребио. Американац је уочи синоћњег дуела између Панатинаикоса и Монака (80:83) у… »
"Бејкон претукао Обрадовића"? Ево шта каже бивши тренер Звезде о "сукобу" са новим Радоњићевим појачањем
Вечерње новости 22.10.2022
МОНАКО је победио Панатинаикос у оквиру четвртог кола Евролиге - 83:80, али грчки тим је добио неки други двобој. ФОТО: АБА лига/Копер Приморска/Александер Голоб Наиме, Двејн Бејкон је потписао за Атињане, момак који је уз Мајка… »
„Читао сам да ме је Бејкон претукао, то је бесмислено“
Спорт клуб 22.10.2022
"Хајде да озваничимо ово. Добро дошао у Зелене" - тако је Панатинаикос неколико минута пре почетка утакмице против Монака у четвртом колу Евролиге озваничио потпис Двејна Бејкона, који се управо из Монака сели у Атину. Ипак… »
Вести дана »
Уживо Извршени жестоки удари; Стравичне сцене спашавања, ватрогасци секли врата да дођу до људи ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 6 минутајош 30 повезаних
(ВИДЕО) Денвер славио на гостовању, Јокићу нови трипл- дабл измакао за длаку
Данас пре 6 минутајош 24 повезане