Повезане вести

Крајиновић завршио сезону

Крајиновић завршио сезону

Спорт клуб 22.10.2022
Након вести да се повукао са турнира у Бечу, Филип Крајиновић се огласио на друштвеним мрежама са не баш лепом вешћу. За српског тенисера Филипа Крајиновића ова тениска сезона је завршена. „Тешког срца сам са својим тимом одлучио… »
Крајиновић саопштио лоше вести - Крај сезоне!

Крајиновић саопштио лоше вести - Крај сезоне!

Спортске.нет 22.10.2022
Српски тенисер Филип Крајиновић одлучио је да оконча сезону. Филип се раније данас повукао са турнира у Бечу, али ситуација је много озбиљнија. Поводом ове одлуке Крајиновић се огласио на друштвеним мрежама. "Тешка срца сам са… »
Крајиновић завршио сезону: Из многих разлога не могу да се такмичим

Крајиновић завршио сезону: Из многих разлога не могу да се такмичим

Н1 Инфо 22.10.2022
Након вести да се повукао са турнира у Бечу, Филип Крајиновић се огласио на друштвеним мрежама са не баш лепом вешћу. За српског тенисера Филипа Крајиновића ова тениска сезона је завршена. „Тешког срца сам са својим тимом одлучио… »
Крајиновић одустао од Беча и завршио сезону

Еуроневс 22.10.2022
Филип Крајиновић одустао је данас од турнира серије 500 у Бечу и саопштио да завршава тениску сезону. "Тешког срца сам са својим тимом одлучио да је ова сезона за мене готова. Из многих разлога нисам у стању да наставим да се… »
Не могу да наставим, готово је за мене! Филип се огласио на Инстаграму - "Много је разлога, нисам у стању"

Не могу да наставим, готово је за мене! Филип се огласио на Инстаграму - "Много је разлога, нисам у стању"

Мондо 22.10.2022
Српски тенисер Филип Крајиновић завршио је сезону и то јавно потврдио. Српски тенисер Филип Крајиновић завршио је сезону и то јавно потврдио Српски тенисер Филип Крајиновић (30) објавио је на друштвеним мрежама да одустаје од… »
Србија нема за кога да навија: Филип Крајиновић се повукао са турнира у Бечу и завршио сезону

Србија нема за кога да навија: Филип Крајиновић се повукао са турнира у Бечу и завршио сезону

Вечерње новости 22.10.2022
СРПСКИ тенисер Филип Крајиновић повукао се са турнира из серије 500 у Бечу, иако се првобитно нашао у жребу. ФОТО: М. Вукадиновић Тренутно 53. играч планете је требало на старту да одмери снаге са Хрватом Борном Ћорићем, али… »

Дневник 22.10.2022
БЕЧ: Српски тенисер Филип Крајиновић одустао је од турнира серије 500 у Бечу и саопштио да завршава тениску сезону. Тешког срца сам са својим тимом одлучио да је ова сезона за мене готова. Из многих разлога нисам у стању да… »
Крајиновић се повукао са турнира у Бечу, Лајовић испао

Крајиновић се повукао са турнира у Бечу, Лајовић испао

Спорт клуб 22.10.2022
Филип Крајиновић неће играти на АТП турниру у Бечу. Само неколико сати након обављеног жреба за турнир у Бечу, стигла је и вест да Крајиновић ипак неће играти. АТП500 Виенна маин синглес драв пиц.твиттер.цом/КТ6сОЈЕлЛа— Мицхал… »
Душан Лајовић поражен на старту квалификација у Бечу

Душан Лајовић поражен на старту квалификација у Бечу

Еуроневс 22.10.2022
Српски тенисер Душан Лајовић поражен је данас на старту квалификација за турнир серије 500 у Бечу од Бразилца Тијага Монтеира са 6:4, 6:2 после сат и 13 минута игре. Ривал Монтеиру за пласман у главни жреб турнира у Аустрији биће… »
Лајовић поражен на старту квалификација у Бечу

Лајовић поражен на старту квалификација у Бечу

Дневник 22.10.2022
БЕЧ: Српски тенисер Душан Лајовић поражен је данас на старту квалификација за турнир серије 500 у Бечу од Бразилца Тијага Монтеира са 6:4, 6:2 после сат и 13 минута игре. Ривал Монтеиру за пласман у главни жреб турнира у Аустрији… »

Вести дана »