Povezane vesti
Iscedila sam bubuljicu pre spavanja i probudila se očajna: Kad sam otišla kod lekara, rekao mi je da sam mogla da umrem! Horor…
Kurir 22.10.2022
Dobro je poznato da dermatolozi nikako ne savetuju ceđenje bubuljica na svoju ruku, jer se tako može izazvati suprotan efekat i stvoriti upalni proces. Iako mnogi o tome ne razmišljaju dok cede bubuljicu, jedna devojka je na svojoj koži osetila to da je… »
Uveče sam iscedila bubuljicu i pogledajte šta vidim danas: Lekar me je šokirao, mogla sam da umrem - ne radite ovo!
Mondo 22.10.2022
Nakon što je iscedila bubuljicu na bradi, osetila je neizdržive bolove zbog kojih se obratila lekaru. Nakon što je iscedila bubuljicu na bradi, osetila je neizdržive bolove zbog kojih se obratila lekaru. Svi znamo da niko ne savetuje ceđenje bubuljica na… »
Vesti dana »
Prva reakcija Rusije nakon sudbonosnog sastanka sa Amerikancima: Jedan detalj otkriva šta se dogodilo iza zatvorenih vrata?!
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
CIK nije verifikovala Srpsku listu za izbore 28. decembra: oglasio se OEBS
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Biznis forum u Skoplju okupiće sutra 200 makedonskih i srpskih privrednika
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Drama na 2.200 metara visine: Spasioci evakuisali vojnike sa planine u BiH, stigao im hitan poziv
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Putin neće odustati" Zvaničnik NATO uzburkao sve izjavom usred sastanka sa Amerikancima: "Moskva nije spremna..."
Blic pre 7 satijoš 1 povezana