Povezane vesti
Iscedila sam bubuljicu pre spavanja i probudila se očajna: Kad sam otišla kod lekara, rekao mi je da sam mogla da umrem! Horor…
Kurir 22.10.2022
Dobro je poznato da dermatolozi nikako ne savetuju ceđenje bubuljica na svoju ruku, jer se tako može izazvati suprotan efekat i stvoriti upalni proces. Iako mnogi o tome ne razmišljaju dok cede bubuljicu, jedna devojka je na svojoj koži osetila to da je… »
Uveče sam iscedila bubuljicu i pogledajte šta vidim danas: Lekar me je šokirao, mogla sam da umrem - ne radite ovo!
Mondo 22.10.2022
Nakon što je iscedila bubuljicu na bradi, osetila je neizdržive bolove zbog kojih se obratila lekaru. Nakon što je iscedila bubuljicu na bradi, osetila je neizdržive bolove zbog kojih se obratila lekaru. Svi znamo da niko ne savetuje ceđenje bubuljica na… »
Vesti dana »
Indonezija: Zemljotres magnitude 7,7 u oblasti Flores, poginulo najmanje 20 osoba
Danas pre 18 minutajoš 33 povezane
Požar kod Herceg Novog se širi, evakuisana porodica, angažovani helikopteri i avioni
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih
AMSS: Jak intenzitet saobraćaja na svim glavnim putevima, još jedna velika smena turista
N1 Info pre 58 minutajoš 8 povezanih
U Srbiji aktivno 25 požara! Najkritičnije na četiri lokacije, vatrogasci sa zemlje i vazduha obuzdavaju vatru, poznato koliko je hektara izgorelo
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih
Pakleni "fen" nad Srbijom: Vreli talas i opasno zračenje prže, a istovremeno šiba jaka košava
Mondo pre 1 satjoš 8 povezanih