Povezane vesti
"Govore da sam plastična lutka": Ivana Nikolić o operacijama, progovorila i o ljubavnom životu: "Stalno pričam o bebama"
Blic 22.10.2022
Ivana Nikolić, bivša članica grupe "Hurricane", otvoreno je pričala o ljubavi, poslu, plastičnim operacijama. - Ne mislim da moj privatni život treba da bude plasiran u javnosti. Zato i jeste privatan. Nikad ne pričam o tome koji mi se momak sviđa i da… »
Neka pričaju da sam plastična lutka, Ne smeta mi! Ivana je bomba, a evo zbog čega krije ljubavni život kao zmija noge!
Mondo 22.10.2022
Ivana Nikolić, bivša članica grupe "Hurricane", otvoreno je pričala o ljubavi, poslu, plastičnim operacijama, a ptočitajte i o čemu još! Ivana Nikolić, bivša članica grupe "Hurricane", otvoreno je pričala o ljubavi, poslu, plastičnim operacijama, a… »
Šok Ispovest ivane Nikolić Bivša uraganka otkrila zašto momke krije ko zmija noge, a evo šta je rekla o vezi s političarem!…
Kurir 22.10.2022
Bivša uraganka Ivana Nikolić progovorila je o intimi i prvi put osvrnula se na vezu s političarom Andrejem Bajecom, koja je i te kako intrigirala javnost. Kako su u to vreme oboje hteli da sačuvaju svoju privatnost, pevačica tek sada otvoreno govori na… »
Vesti dana »

Rhmz upozorava: Sutra se očekuje porast temeprature, tokom vikenda biće još toplije
Dnevnik pre 3 satajoš 28 povezanih

Nisu pročitali ni slovo, ali žele da naprave cirkus: Dubravka Đedović Handanović o novoj Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima
Kurir pre 8 minutajoš 36 povezanih

Oglasio se šampion Hrvatske nakon katastrofalnog poraza: Ovo će zaboleti fudbalere Rijeke!
Telegraf pre 18 minutajoš 55 povezanih

Nakon uvođenja carina, Brazil hitno traži pomoć: Tramp im zabiberio
Telegraf pre 1 satjoš 58 povezanih