Povezane vesti
"Govore da sam plastična lutka": Ivana Nikolić o operacijama, progovorila i o ljubavnom životu: "Stalno pričam o bebama"
Blic 22.10.2022
Ivana Nikolić, bivša članica grupe "Hurricane", otvoreno je pričala o ljubavi, poslu, plastičnim operacijama. - Ne mislim da moj privatni život treba da bude plasiran u javnosti. Zato i jeste privatan. Nikad ne pričam o tome koji mi se momak sviđa i da… »
Neka pričaju da sam plastična lutka, Ne smeta mi! Ivana je bomba, a evo zbog čega krije ljubavni život kao zmija noge!
Mondo 22.10.2022
Ivana Nikolić, bivša članica grupe "Hurricane", otvoreno je pričala o ljubavi, poslu, plastičnim operacijama, a ptočitajte i o čemu još! Ivana Nikolić, bivša članica grupe "Hurricane", otvoreno je pričala o ljubavi, poslu, plastičnim operacijama, a… »
Šok Ispovest ivane Nikolić Bivša uraganka otkrila zašto momke krije ko zmija noge, a evo šta je rekla o vezi s političarem!…
Kurir 22.10.2022
Bivša uraganka Ivana Nikolić progovorila je o intimi i prvi put osvrnula se na vezu s političarom Andrejem Bajecom, koja je i te kako intrigirala javnost. Kako su u to vreme oboje hteli da sačuvaju svoju privatnost, pevačica tek sada otvoreno govori na… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 45 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih