Povezane vesti
Halep: Šokirana sam, kreće najteži meč mog života
Vesti online 22.10.2022
Simona Halep, dvostruka grend slem šampionka, pobednica Rolan Garosa (2018.) i Vimbldona (2019.), danas deveta, a nekada prva na WTA listi, privremeno je suspendovana pošto su u njenom nalazu na doping kontroli pronađene zabranjene supstance. U uzetom… »
Halep: Šokirana sam, kreće najteži meč mog života
Sport klub 22.10.2022
Simona Halep, dvostruka gren slem šampionka, pobednica Rolan Garosa (2018.) i Vimbldona (2019.), danas deveta, a nekada prva na WTA listi, privremeno je suspendovana pošto su u njenom nalazu na doping kontroli pronađene zabranjene supstance. U uzetom… »
Đoković nije zlopamtilo: Pljuvala Novaka, a on joj prvi priskočio u pomoć
Večernje novosti 22.10.2022
TENIS je doživeo snažan udarac. Foto: AP Bivša najbolje rangirana igračica sveta, šampionka Rolan Garosa iz 2018. i Vimbldona 2019, Simona Halep, pala je na doping testu. On je do daljnjeg suspendovana. Prema saopštenju Međunarodne jedinice za teniski… »
Vesti dana »
Bela kuća potvrdila Trampov sastanak sa Zelenskim sutra na Floridi
Euronews pre 1 satjoš 39 povezanih
Vučić na polaganju kamena temeljca za novi kompleks Generalštaba: Moramo da podignemo nivo popunjenosti jedinica
NIN pre 12 minutajoš 25 povezanih
"Mi smo jedna rasturena ekipa! U ovom trenutku smo najgori tim Evrolige!" Legendarni as Partizana zagrmeo posle velike bruke crno-belih! Njegove reči odjekuju.
Kurir pre 22 minutajoš 35 povezanih
Hladno jutro sa slabim mrazom, tokom dana razvedravanje širom Srbije
Glas juga pre 2 satajoš 19 povezanih
Osnivač Ozonpresa i Čačanskih novina: Niko nije bio u redakciji tokom napada, novinari se ne plaše
Beta pre 52 minutajoš 11 povezanih