Povezane vesti
Pitali me šta ću u Srbiji, sramota je šta rade! Ponovo se oglasila Ruskinja Ksenija: Teraju me u Ameriku, ne razumem ovo
Mondo 22.10.2022
Ruskinja Ksenija, iskreno pričajući o odnosu Rusa i Srba, navukla je na sebe veliki bes ljudi, koji su joj slali neprimerene komentare. Ruskinja Ksenija, iskreno pričajući o odnosu Rusa i Srba, navukla je na sebe veliki bes ljudi, koji su joj slali… »
"Srbi, zašto ste me: Napali?" Ksenija nam poručila da za Ruse nismo braća, pa se ponovo oglasila: Evo zašto sam došla u…
Blic 22.10.2022
Životna priča Ksenije i Vladislava, porodice koja je emigrirala iz Rusije za Beograd, danas je na noge digla celu Srbiju. Razlog, poprilično jednostavan - Ksenijine reči o tome da bratska ljubav između Srba i Rusa, postoji samo s jedne strane - naše… »
Vesti dana »
Tužna slika ispred čačanske bolnice: Porodica, prijatelji i građani se okupili i traže odgovore - zašto malene Eme više nema (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 38 povezanih
Tužioci: Dokazali smo da su Tači i saoptuženi imali i sproveli zločinačku nameru
Beta pre 4 satijoš 44 povezane
Ovako izgleda tabela ABA lige posle pobeda Zvezde i Partizana: Počela druga faza, evo kakvo je stanje u njoj!
Telegraf pre 53 minutajoš 33 povezane
Čuvar Ćacilenda uhapšen, pritvoren, pa pušten kući: Napadač na ekipu N1 u stvari je napadač na opremu
N1 Info pre 2 satajoš 9 povezanih
Zašto Partizan igra bolje od odlaska Obradovića? Penjaroja: Nije lako kada se promeni trener
Večernje novosti pre 8 minutajoš 24 povezane