Povezane vesti
Vi ne znate da li ja volim muškarce ili žene: Progovorio i o operacijama, svi zaćutali - Ja sam lice zamrznuo botoksom
Mondo 22.10.2022
Brendon Radonjić, učesnik Zadruge 6, govorio o estetskim intervencijama i orijentaciji. Brendon Radonjić, učesnik Zadruge 6, govorio o estetskim intervencijama i orijentaciji Učesnici šeste sezone rijalitija Zadruga okupili su se za crnim stolom u… »
"Lice sam zamrznuo botoksom" Brendon otkrio zbog čega je uradio estetske korekcije i sa kojim muškarcem ima posebnu vezu…
Kurir 22.10.2022
Zadrugari biraju osobu koja najviše krije svoje emocije, a Branislav Radonić Brendon otvorio je drugu temu. Brendon je istakao da bi prvog sebe naveo u osobe koje kriju emocije, kada bi mogao. - Da mogu da navedem sebe, ja bih sebe naveo. Lice sam… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Toplotni talas traje do utorka, stižu pljuskovi
Naslovi.ai pre 5 satijoš 30 povezanih
'Valjevo ne zaboravlja': Obeležena mesta nasilja policije 2025, i dalje bez optužnica
BBC News pre 1 satjoš 46 povezanih
MUP: Na skupu u Valjevu bilo 3.500 građana, privedeno 11 osoba, pronađene im palice, noževi, elektrošoker, suzavac
Newsmax Balkans pre 24 satajoš 18 povezanih
"Za građane Omiša je bitno da znaju da nisu sami", Plenković se zahvalio vatrogascima, sve službe su na terenu
Telegraf pre 24 satajoš 155 povezanih
Novak Đoković saznao kada kreće po titulu u Sinsinatiju: Termin po meri Srbije
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih