Povezane vesti
Pokušali su da me uvuku u prostituciju! Voditeljku hteli da "daju" fudbalerima - Najveće iskušenje u mom životu!
Mondo 23.10.2022
Voditeljka Jovana Jeremić ispričala je da su joj nudili bogastvo da uđe u prostituciju. Voditeljka Jovana Jeremić ispričala je da su joj nudili bogastvo da uđe u prostituciju. Jovana Jeremić koja je nedavno zaplakala pred kamerama zbog bivšeg muža s… »
"Planirao me je za elitnu prostituciju": Jovana Jeremić otkrila jezive detalje iz prošlosti: "Nuđeno mi je bogatstvo pod…
Blic 22.10.2022
Voditeljka Jovana Jeremić ispričala je u jednoj emisiji kako je izvesni čovek na početku njene karijere pokušao da je uvuče u elitnu prostituciju. Kako je navala taj muškarac je bio obavešten o njenoj inteligenciji, ali i znanju španskog jezika, pa ju je… »
Vesti dana »

Kraj miholjskog leta u Srbiji: Evo kada nam stiže nova tura pljuskova s grmljavinom i vetrom olujne jačine
Blic pre 33 minutajoš 28 povezanih

Protest poljoprivrednika u Novom Sadu; Pokrajinski sekretarijat: Poljoprivrednici iz Vojvodine su privilegovani
RTV pre 18 minutajoš 28 povezanih

„Implementacija ideja Kijeva i i drugih idiota značiće samo jedno – rat“: Medvedev preti
Danas pre 1 satjoš 21 povezana

Pravnik Ilić nakon analize suzavaca korišćenih u Novom Sadu: MUP nema obavezu da atestira sredstva prinude
Radio 021 pre 7 satijoš 10 povezanih

Stanković: Ako od nove akademske godine opet počnu blokade, univerzitetski profesori neće dobiti plate
NIN pre 2 satajoš 18 povezanih