Povezane vesti
Pokušali su da me uvuku u prostituciju! Voditeljku hteli da "daju" fudbalerima - Najveće iskušenje u mom životu!
Mondo 23.10.2022
Voditeljka Jovana Jeremić ispričala je da su joj nudili bogastvo da uđe u prostituciju. Voditeljka Jovana Jeremić ispričala je da su joj nudili bogastvo da uđe u prostituciju. Jovana Jeremić koja je nedavno zaplakala pred kamerama zbog bivšeg… »
"Planirao me je za elitnu prostituciju": Jovana Jeremić otkrila jezive detalje iz prošlosti: "Nuđeno mi je bogatstvo pod…
Blic 22.10.2022
Voditeljka Jovana Jeremić ispričala je u jednoj emisiji kako je izvesni čovek na početku njene karijere pokušao da je uvuče u elitnu prostituciju. Kako je navala taj muškarac je bio obavešten o njenoj inteligenciji, ali i znanju španskog jezika… »
Vesti dana »
Evo kakvo nas vreme očekuje za Božić! Rhmz najavio vreme za 7 dana, od 10. januara preokret
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih
Kakva bruka! Jokić mu servirao sve na tacni, a Vestbruk upisao promašaj godine (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 18 povezanih
Vlada Srbije formirala dva tima zbog sankcija nisu! Oglasila se ministarka Đedović Handanović, ovo će biti njihovi zadaci
Kurir pre 58 minutajoš 9 povezanih