Povezane vesti
Avramović: Jedva čekam da skinem gips
Sport klub 23.10.2022
Košarkaši Partizana Aleksa Avramović i Alen Smailagić nisu na raspolaganju ekipi zbog problema sa povredama, ali obojica u razgovoru za TV Partizan istakla da jedva čekaju povratak na teren. „Dobro sam. Treniram u svom režimu. Super se osećam. Sledeći… »
Partizan uskoro jači: Evroligaš dobija dva velika pojačanja (video)
Večernje novosti 23.10.2022
KOŠARKAŠI Partizana uskoro bi mogli u rotaciji da dobiju dva važna igrača. FOTO: M. Vukadinović Dvojac, Aleksa Avramović i Alen Smailagić uskoro bi mogao da se vrati na parket, a "grobari" još od pripremnog perioda čekaju na njih. - Dobro sam. Treniram u… »
Aleksa avramović: Treniram jako. Samo me ruka ometa da radim košarkaške stvari! (video)
Hot sport 23.10.2022
Partizan je u prva četiri kola Evrolige ostvario jednu pobedu, protiv Virtusa, dok je maksimalan u ABA ligi. Crno-beli moraju biti zadovoljni sa ovakvim rezultatima na samom startu njihove najduže sezone u istoriji kluba. Pre svega, zbog činjenice da i… »
Vesti dana »
Hladnije nego juče, ali toplo za ovo doba godine: Na istoku se očekuje sneg
N1 Info pre 59 minutajoš 15 povezanih
"Amerika podgreva histeriju oko Irana, svet vraća u zakon džungle": Održana hitna sednica SB UN - SAD poručile da su uz iranski narod, Iran, Rusija i Kina optužuju Ameriku za licemerje
Blic pre 25 minutajoš 13 povezanih
Marija Korina Mačado predala Trampu svoju Nobelovu nagradu za mir
Sputnik pre 39 minutajoš 7 povezanih
Putevi prohodni i bez snega, oprez zbog moguće magle i leda: Teretnjaci na Horgošu i Batrovcima čekaju do pet sati
Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 6 povezanih