Povezane vesti
On je posle miljane Kulić ušao u Zadrugu 6: Veliko iznenađenje za sve! Zadrugari šokirani
Blic 23.10.2022
Sinoć je u "Zadrugu" ušla Miljana Kulić, a odmah nakon nje u rijaliti je stigao njen bivši dečko Lazar Čolić Zola . On je ranije govorio da će opet u rijaliti samo ako bankrotira. "Nažalost, ja sam pozvan pre početka 'Zadruge' u rijaliti, znao sam da ću… »
Kulićka napravila haos u beloj kući! Ušla u okršaj sa Zolom: Ti si prikriveni, a Ivan transparentni ološ! (video)
Kurir 23.10.2022
Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić, koji su ušli rijaliti, i Maja Marinković ušli su u klinč zbog sukoba koji se desio napolju. - Miljana ti si ljuta na Zolu, jer te je žestoko isprozivao sa Janjušem na Tiktoku. Zola objasni šta se to desilo - pitao je… »
Paklena trojka! Miljana prebacila Ivanu što nema osećaj, Zola ih oboje osudio, a onda je tek usledio Kulićkin odgovor! (video)…
Kurir 23.10.2022
Pošto su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ušli u Zadrugu 6, odmah je krenuo haos sa Ivanom Marinkovićem, s kojim Nišlijka ima dete. - Miljana je rekla da je glavna razlika između Zole i Ivana to što je Zola prikriveno zlo, a Ivan transparentno -… »
Odmah počeo haos! Nakon Miljane Kulić u Zadrugu se uselio još jedan njen bivši dečko - Usledio žestok okršaj (video)
Mondo 23.10.2022
Miljana Kulić ušla je u šestu sezonu Zadruge, a za njom se na imanje u Šimanovcima uselio još jedna njen bivši dečko. Miljana Kulić ušla je u šestu sezonu Zadruge, a za njom se na imanje u Šimanovcima uselio još jedna njen bivši dečko. Rijaliti učesnica… »
Vesti dana »
Hladan talas stigao u Srbiju! Meteorolog Todorović otkriva: Temperatura drastično pada, a kiša neće prestajati da pada do ovog datuma
Blic pre 9 minutajoš 21 povezana
U napadu na aerodrom u Rijadu 12 poginulih, 300 povređenih; Huti izdali novo upozorenje
RTS pre 19 minutajoš 35 povezanih
Tramp je kritikovao Zelenskog: Vreme je da Ukrajina dobije novog predsednika koji može da postigne dogovor
NIN pre 1 satjoš 24 povezane
Studentska lista na skupu u Nišu o obrazovanju i zdravstvu, RIK odbio prigovore o glasanju dijaspore
NIN pre 1 satjoš 9 povezanih
Slovenija danas glasa, Janša strepi od rezultata: Četiri referenduma kao test njegove vlasti
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih