Povezane vesti
Bolje da me muž izdržava nego da me posećuje u Lazi: Pevačica progovorila o bogatom suprugu, ovako se udala za fudbalera
Mondo 23.10.2022
Pevačica Sanja Đorđević otkrila da je nakon jedne prespavane noći kod supruga cela familija dobila poziv da su se venčali. Pevačica Sanja Đorđević otkrila da je nakon jedne prespavane noći kod supruga cela familija dobila poziv da su se… »
Sanja Đorđević o mužu: Dobro sam se udala, bolje da me on izdržava nego da me posećuje u „Lazi“
Nova 23.10.2022
Otvoreno je govorila o svom braku. Sanja Đorđević se na vrhuncu karijere povukla sa muzičke scene, a mnogi su ovu njenu odluku doveli u vezu sa udajom za bogatog muškarca. „Bogu hvala, pa sam se dobro udala. Bolje muž da me izdržava nego da me… »
Vesti dana »
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 16 minutajoš 65 povezanih
Habek: Evropa i Nemačka moraju da traže pregovore sa Trampom kako bi se sprečio trgovinski rat
RTV pre 5 satijoš 33 povezane
U Srbiji uhapšeno osam osoba zbog krijumčarena kokaina iz Južne Amerike u Evropu
Slobodna Evropa pre 46 minutajoš 28 povezanih
Horor kod Ivanjice, majka ubila bebu: Odsekla deo cucle i ugušila dete!
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih
Milojević: Šta znači moramo!? Neću da vidim strah kod igrača…
Sport klub pre 16 minutajoš 24 povezane