Povezane vesti
"Je***o sam srećan, u Srbiji mogu da pričam protiv Putina!" Ksenija iz Rusije je juče posvađala Srbiju, a evo šta kaže njen…
Blic 23.10.2022
Vladislav i Ksenija, bračni par iz Rusije koji je utočište našao u Srbiji, juče tokom dana je podigao pravu buru na društvenim mrežama, zahvaljujući snimcima u kojima je Ksenija iznela svoja zapažanja iz naše zemlje. Čini se ipak da su Srbe na društvenim… »
"Je***o sam srećan, u Srbiji mogu da pričam protiv Putina!" Ksenija iz Rusije je juče posvađala Srbiju, a evo šta kaže njen…
Blic 23.10.2022
Vladislav i Ksenija, bračni par iz Rusije koji je utočište našao u Srbiji, juče tokom dana je podigao pravu buru na društvenim mrežama, zahvaljujući snimcima u kojima je Ksenija iznela svoja zapažanja iz naše zemlje. Čini se ipak da su Srbe na društvenim… »
U Srbiji mogu da pričam protiv Putina: Ksenija razbesnela mnoge, njen muž Vladislav misli drugačije: Je**no sam srećan!
Mondo 23.10.2022
Vladislav, suprug Ksenije koja je digla Srbe na noge izjavom da Rusi ne smatraju Srbe "bratskim narodom", govorio je o našoj zemlji i razlozima napuštanja domovine. Vladislav, suprug Ksenije koja je digla Srbe na noge izjavom da Rusi ne smatraju Srbe… »
Ruskinja Ksenija razbesnela Srbe, a njen muž oduševljen našom zemljom: U Srbiji imam sve, a najvažnije je što imam ovo! (video)…
Kurir 23.10.2022
Bračni par iz Rusije, Vladislav i Ksenija, utočište su našli u Srbiji, a ona je juče podigla veliku buru na društvenim mrežama, najviše zbog izjave da nas Rusi ne smatraju braćom. Sa druge strane, njen suprug Vladislav, pun je lepih reči za našu zemlju… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Ponovo promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 31 stepen
RTV pre 5 satijoš 1 povezana

Prosečna cena polovnih automobila starosti do 20 godina u junu 12.047 evra: Ovo su najtraženiji modeli
Blic pre 1 satjoš 1 povezana