Повезане вести
"Је***о сам срећан, у Србији могу да причам против Путина!" Ксенија из Русије је јуче посвађала Србију, а ево шта каже њен…
Блиц 23.10.2022
Владислав и Ксенија, брачни пар из Русије који је уточиште нашао у Србији, јуче током дана је подигао праву буру на друштвеним мрежама, захваљујући снимцима у којима је Ксенија изнела своја запажања из наше земље. Чини се ипак… »
"Је***о сам срећан, у Србији могу да причам против Путина!" Ксенија из Русије је јуче посвађала Србију, а ево шта каже њен…
Блиц 23.10.2022
Владислав и Ксенија, брачни пар из Русије који је уточиште нашао у Србији, јуче током дана је подигао праву буру на друштвеним мрежама, захваљујући снимцима у којима је Ксенија изнела своја запажања из наше земље. Чини се ипак… »
У Србији могу да причам против Путина: Ксенија разбеснела многе, њен муж Владислав мисли другачије: Је**но сам срећан!
Мондо 23.10.2022
Владислав, супруг Ксеније која је дигла Србе на ноге изјавом да Руси не сматрају Србе "братским народом", говорио је о нашој земљи и разлозима напуштања домовине. Владислав, супруг Ксеније која је дигла Србе на ноге изјавом да… »
Рускиња Ксенија разбеснела Србе, а њен муж одушевљен нашом земљом: У Србији имам све, а најважније је што имам ово! (видео)…
Курир 23.10.2022
Брачни пар из Русије, Владислав и Ксенија, уточиште су нашли у Србији, а она је јуче подигла велику буру на друштвеним мрежама, највише због изјаве да нас Руси не сматрају браћом. Са друге стране, њен супруг Владислав, пун је… »
Вести дана »
Вучић на ГЛОБСЕЦ форуму: Ово су три опције за НИС; 15. јануар крајњи рок ФОТО
Б92 пре 9 минутајош 30 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Форбес пре 9 минутајош 21 повезана
Браво за Горњи Милановац: Осим онлајн платформи, објекти се могу легализовати и у сеоским МЗ ФОТО
Б92 пре 1 сатјош 31 повезана