Povezane vesti
"Je***o sam srećan, u Srbiji mogu da pričam protiv Putina!" Ksenija iz Rusije je juče posvađala Srbiju, a evo šta kaže njen…
Blic 23.10.2022
Vladislav i Ksenija, bračni par iz Rusije koji je utočište našao u Srbiji, juče tokom dana je podigao pravu buru na društvenim mrežama, zahvaljujući snimcima u kojima je Ksenija iznela svoja zapažanja iz naše zemlje. Čini se ipak da su Srbe na društvenim… »
"Je***o sam srećan, u Srbiji mogu da pričam protiv Putina!" Ksenija iz Rusije je juče posvađala Srbiju, a evo šta kaže njen…
Blic 23.10.2022
Vladislav i Ksenija, bračni par iz Rusije koji je utočište našao u Srbiji, juče tokom dana je podigao pravu buru na društvenim mrežama, zahvaljujući snimcima u kojima je Ksenija iznela svoja zapažanja iz naše zemlje. Čini se ipak da su Srbe na društvenim… »
U Srbiji mogu da pričam protiv Putina: Ksenija razbesnela mnoge, njen muž Vladislav misli drugačije: Je**no sam srećan!
Mondo 23.10.2022
Vladislav, suprug Ksenije koja je digla Srbe na noge izjavom da Rusi ne smatraju Srbe "bratskim narodom", govorio je o našoj zemlji i razlozima napuštanja domovine. Vladislav, suprug Ksenije koja je digla Srbe na noge izjavom da Rusi ne smatraju Srbe… »
Ruskinja Ksenija razbesnela Srbe, a njen muž oduševljen našom zemljom: U Srbiji imam sve, a najvažnije je što imam ovo! (video)…
Kurir 23.10.2022
Bračni par iz Rusije, Vladislav i Ksenija, utočište su našli u Srbiji, a ona je juče podigla veliku buru na društvenim mrežama, najviše zbog izjave da nas Rusi ne smatraju braćom. Sa druge strane, njen suprug Vladislav, pun je lepih reči za našu zemlju… »
Vesti dana »
Jermenija: Pašinijan proglasio pobedu, stigli rezultati sa petine birališta
Beta pre 24 minutajoš 32 povezane
Razoran zemljotres pogodio Filipine: Najmanje 12 poginulih i više od 200 povređenih; Upozorenje na opasnost od cunamija
Insajder pre 24 minutajoš 30 povezanih
Iran napao izraelske baze, upozorava Ameriku da se ne meša! Izveden i drugi talas udara, sprema se novi odgovor: Svima je dosta maničnog režima (foto, video)
Kurir pre 59 minutajoš 20 povezanih
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
Južne vesti pre 33 minutajoš 13 povezanih
Meteorolozi u Srbiji najavljuju temperaturu od +33, a od ovog dana sledi nagli pad za 10 stepeni
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih