Povezane vesti
VIDEO Povređena aktivistkinja o napadu policije na Šodrošu: Udarali su me po glavi i telu
Nova 23.10.2022
Aktivistkinja Milica Lekić povređena je na Šodrošu, kada ju je policajac prilikom koškanja sa demonstrantima udario i posekao štitom po čelu. Napadnut je i sekretar GO stranke Zajedno u Novom Sadu Mladen Cvijetić koji je zaradio masnice po vratu… »
VIDEO: Novosađanka udarana policijskim štitom po glavi i telu, završila u Urgentnom centru
Radio 021 23.10.2022
Građanka Milica Lekić, jedna od prisutnih na protestu na Šodrošu, povređena je kad je primila više udaraca štitom od policije. Kako kaže, povreda je nastala tokom pokušaja prodora policijskog kordona. "Na jednoj strani je popustilo, odnosno… »
Aktivistkinja Milica povređena na Šodrošu: „Udarili su me štitom po glavi“ (VIDEO)
Luftika 23.10.2022
Aktivistkinja Milica Lekić, jedna od prisutnih na protestu na Šodrošu, povređena je kad je primila više udaraca štitom od policije, prenosi 021.rs. Povreda je, navodi, nastala tokom pokušaja prodora policijskog kordona. Aktivistkinja Milica Lekić… »
Vesti dana »

"Ne smemo da dozvolimo da deca stradaju" Profesor apeluje: Policija mora da reaguje - ne znam zašto dosad nisu pohapšeni?
Kurir pre 40 minutajoš 18 povezanih

Prosvetari pokušali da dostave pismo sindikatima: U prostorijama nije bilo nikog
Radio 021 pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 5 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 4 satijoš 8 povezanih