Повезане вести

ВИДЕО Повређена активисткиња о нападу полиције на Шодрошу: Ударали су ме по глави и телу

ВИДЕО Повређена активисткиња о нападу полиције на Шодрошу: Ударали су ме по глави и телу

Нова 23.10.2022
Активисткиња Милица Лекић повређена је на Шодрошу, када ју је полицајац приликом кошкања са демонстрантима ударио и посекао штитом по челу. Нападнут је и секретар ГО странке Заједно у Новом Саду Младен Цвијетић који је зарадио… »
ВИДЕО: Новосађанка ударана полицијским штитом по глави и телу, завршила у Ургентном центру

ВИДЕО: Новосађанка ударана полицијским штитом по глави и телу, завршила у Ургентном центру

Радио 021 23.10.2022
Грађанка Милица Лекић, једна од присутних на протесту на Шодрошу, повређена је кад је примила више удараца штитом од полиције. Како каже, повреда је настала током покушаја продора полицијског кордона. "На једној страни је… »
Активисткиња Милица повређена на Шодрошу: „Ударили су ме штитом по глави“ (ВИДЕО)

Активисткиња Милица повређена на Шодрошу: „Ударили су ме штитом по глави“ (ВИДЕО)

Луфтика 23.10.2022
Активисткиња Милица Лекић, једна од присутних на протесту на Шодрошу, повређена је кад је примила више удараца штитом од полиције, преноси 021.рс. Повреда је, наводи, настала током покушаја продора полицијског кордона… »

Вести дана »