Povezane vesti
"Rekao mi je da će on da mi napravi dete jer njegov sin ne može": Tatjana tvrdi da ju je silovao svekar
Blic 23.10.2022
Tatjana Bjegović ispričala je svoju tešku životnu priču u kojoj je između ostalog, ustvrdila da je ju svekar silovao, a da je njen muž za to znao, ali da nije ništa preduzeo. Prema njenim rečima, ona je sve to doživela u prvom braku, a drugi muž je, kako… »
Svekar mi rekao strašne reči, pa me silovao! Odnela sam mu nedeljni ručak, a onda videla da mi nema spasa! (video)
Mondo 23.10.2022
Žrtva porodičnog nasilja i silovanja, Tatjana Bjegović, je ispričala svoju jezivu priču gostujući na TV Pink. Žrtva porodičnog nasilja i silovanja, Tatjana Bjegović, je ispričala svoju jezivu priču gostujući na TV Pink Tatjana Bjegović je žrtva… »
Vesti dana »
Ministar Stanković: 99,2 odsto osmaka polagalo završni test iz srpskog, sve proteklo u redu
Beta pre 1 satjoš 77 povezanih
Požar u tržnom centru na Novom Beogradu: 'To je planulo i gotovo…'
BBC News pre 1 satjoš 79 povezanih
AP: Uprkos sporazumu SAD i Irana neizvesna sudbina sukoba u Libanu
Beta pre 30 minutajoš 42 povezane
Majke dece sa smetnjama u razvoju iz Bečeja počele štrajk glađu zbog troškova prevoza do škole
Insajder pre 7 satijoš 8 povezanih
Noć strave u Kijevu: Hram Uspenja Presvete Bogorodice u plamenu, sveštenstvo uspelo da spasi drevne ikone i relikvije
Blic pre 30 minutajoš 60 povezanih