Povezane vesti
"Rekao mi je da će on da mi napravi dete jer njegov sin ne može": Tatjana tvrdi da ju je silovao svekar
Blic 23.10.2022
Tatjana Bjegović ispričala je svoju tešku životnu priču u kojoj je između ostalog, ustvrdila da je ju svekar silovao, a da je njen muž za to znao, ali da nije ništa preduzeo. Prema njenim rečima, ona je sve to doživela u prvom braku, a drugi… »
Svekar mi rekao strašne reči, pa me silovao! Odnela sam mu nedeljni ručak, a onda videla da mi nema spasa! (video)
Mondo 23.10.2022
Žrtva porodičnog nasilja i silovanja, Tatjana Bjegović, je ispričala svoju jezivu priču gostujući na TV Pink. Žrtva porodičnog nasilja i silovanja, Tatjana Bjegović, je ispričala svoju jezivu priču gostujući na TV Pink Tatjana Bjegović je… »
Vesti dana »

Priveden student Mateja Nikolić u Nišu, gužva ispred policijske stanice
N1 Info pre 6 minutajoš 15 povezanih

Novosađani sa 16 minuta tišine odali počast i novoj žrtvi pada nadstrešnice
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Advokat o „zvučnom topu“: To što ne ispaljuje granatu kao tenk ili raketu kao avion, ne menja suštinu da se radi o oružju koje policija koristi protivzakonito
Nova pre 11 satijoš 12 povezanih

Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice: Građani odaju poštu preminulom mladiću
NIN pre 40 minutajoš 38 povezanih

„Željko je jedini krivac i treba da ode“: Grobari besni na Obradovića nakon najubedljivijeg poraza na domaćem terenu u istoriji Partizana! (tvitovi)
Hot sport pre 40 minutajoš 60 povezanih