Povezane vesti
U 17. Godini bio čarobnjak, svi ga pamte po minimaksoviziji: Ovako danas izgleda Big Lale - otkrio i čime se bavi!
Mondo 23.10.2022
Big Lale je godinama radio u emisiji sa pokojnim Milovanom Ilićem Minimaksom. Evo čime se danas bavi i kako izgleda Lazar Antić. Big Lale je godinama radio u emisiji sa pokojnim Milovanom Ilićem Minimaksom. Evo čime se danas bavi i kako izgleda Lazar… »
Zbog njegovih trikova svima su padale vilice, radio je sa Minimaksom: Big Lale otkrio kako je postao mađioničar, evo šta sad…
Kurir 23.10.2022
Lazar Antić, mađioničar poznat pod nadimkom Big Lale progovorio je o svojoj karijeri, kao i poznanstvu sa pokojnim Milovanom Ilićem Minimaksom. On je odmah rekao da je svojim poslom počeo da se bavi iz hobija. - Ja sam iz hobija počeo time da se bavim… »
Vesti dana »

Podrška studentima DUNP-a: Okupljanje građana kod Vukovog spomenika, prisutna i policija (VIDEO)
Insajder pre 24 minutajoš 81 povezana

Haos u Kraljevu: Članovi SNS gađali građane jajima i polivali vodom, policija čuva naprednjačke prostorije
Nova pre 49 minutajoš 21 povezana

Vasiljević o događanjima u Novom Pazaru: "Svako ko pokuša da napadne policajca biće sankcionisan"
Telegraf pre 3 satajoš 48 povezanih

"Deluje mi da je razlog lova" Đorđe David raskrinkao Viki Miljković i Bosanca, u Stojkovića razočaran: On se ni sa kim nije pozdravio!
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 4 satijoš 22 povezane