Povezane vesti
Tramp najavio moguću kandidaturu na predsedničkim izborima 2024. godine
Vesti online 24.10.2022
Bivši američki predsednik Donald Tramp najavio je na svoj karakteristični način da bi mogao da se kandiduje za predsedničke izbore koji će se održati u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) 2024. godine. – Dva puta sam se takmičio. Oba puta… »
Trump najavio kandidaturu na izborima 2024.
Al Jazeera 24.10.2022
Bivši američki predsjednik kaže da su birači koji su ga 2016. godine izabrali za čelnog čovjeka Sjedinjenih Američkih Država sada jači nego ikada. Bivši američki predsjednik Donald Trump najavio je na sebi karakterističan način da će se… »
Tramp najavio moguću kandidaturu na predsedničkim izborima 2024. godine
N1 Info 24.10.2022
Bivši američki predsednik Donald Tramp najavio je na svoj karakteristični način da bi mogao da se kandiduje za predsedničke izbore koji će se održati u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) 2024. godine. „Dva puta sam se takmičio. Oba puta sam… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Bisljimi: Srbija odustala od intervencije da se osnaži uloga UNMIK-a u sporazumu o nestalima
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 5 satijoš 1 povezana