Povezane vesti
Vlada za spas države
Vesti online 24.10.2022
Aleksandar Vučić saopštio je na Glavnom odboru SNS-a imena ministara u novoj Vladi Srbije. Predsednik je istakao da se prvi put u uslovima ratnog stanja u okruženju bira Vlada pred kojom su veliki izazovi, pre svega po pitanju KiM, i uz velike pritiske… »
Vesić o novoj funkciji: "Sada ću slične poslove raditi u Beogradu, ali i Srbiji"
Blic 24.10.2022
- Za mene je taj predlog velika čast i priznanje za moj dosadašnji rad. Izgradnjom infrastrukture i velikim projektima od obilaznice, metroa, mostova i tunela bavio sam se dok sam obavljao javnu funkciju u Beogradu, a sada ću slične poslove raditi u… »
Goran Vesić nakon što je postao ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Nova funkcija je velika odgovornost!
Kurir 24.10.2022
Kandidat SNS za ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u novoj Vladi, Goran Vesić, gostovao je jutros na televiziji Hepi u emisiji “Dobro jutro, Srbijo”, ovom prilikom govorio je o svojoj budućoj funkciji, i rekao da ona sa sobom nosi… »
Vesić: Nova funkcija je velika odgovornost
Telegraf 24.10.2022
Izgradnjom infrastrukture i velikim projektima od obilaznice, metroa, mostova i tunela bavio sam se dok sam obavljao javnu funkciju u Beogradu a sada ću slične poslove raditi u Beogradu ali i Srbiji, rekao je Vesić. Kandidat SNS za ministra… »
Vesić: Predlog da budem ministar priznanje za dosadašnji rad, nastavljamo politiku Vučića
Novi magazin 24.10.2022
Kandidat za ministra saobraćaja, građevinarstva i infrastrukute Goran Vesić izjavio je danas da je ta kandidatura priznanje za njegov dosadašnji rad i "najvažniji posao u njegovoj dugoj karijeri". "Nastavićemo politiku kontinuiteta, to je politika koju… »
Vesić: Predlog da budem ministar priznanje za dosadašnji rad, nastavljamo politiku Vučića
Insajder 24.10.2022
Kandidat za ministra saobraćaja, građevinarstva i infrastrukute Goran Vesić izjavio je danas da je ta kandidatura priznanje za njegov dosadašnji rad i "najvažniji posao u njegovoj dugoj karijeri". "Nastavićemo politiku kontinuiteta, to je politika koju… »
Vesić: Najvažniji posao u mojoj dugoj karijeri
N1 Info 24.10.2022
Kandidat za ministra saobraćaja, građevinarstva i infrastrukute Goran Vesić izjavio je da je ta kandidatura priznanje za njegov dosadašnji rad i "najvažniji posao u njegovoj dugoj karijeri". „Nastavićemo politiku kontinuiteta, to je politika koju vodu… »
Jedan od izvornih radikala u novoj vladi i glavni kritičar Danasa: Aleksandar Martinović novi ministar državne uprave
Danas 24.10.2022
Dugogodišnji član Srpske radikalne stranke, a potom i najvatreniji poslanik SNS Aleksandar Martinović u novoj Vladi Srbije naći će se na mestu ministra državne uprave i lokalne samouprave. Političku karijeru započeo je u gradskom odboru SRS u Rumi, ali… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 3 satajoš 35 povezanih
Tri scenarija za Niš! Predsednik Vučić ponovio da je 15. januar krajnji rok
Alo pre 32 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane
Sofronijević: Za legalizaciju od juče prijavljeno više od 45.000 objekata, polovina stigla elektronski
RTS pre 1 satjoš 50 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 5 satijoš 32 povezane