Повезане вести
Влада за спас државе
Вести онлине 24.10.2022
Александар Вучић саопштио је на Главном одбору СНС-а имена министара у новој Влади Србије. Председник је истакао да се први пут у условима ратног стања у окружењу бира Влада пред којом су велики изазови, пре свега по питању… »
Весић о новој функцији: "Сада ћу сличне послове радити у Београду, али и Србији"
Блиц 24.10.2022
- За мене је тај предлог велика част и признање за мој досадашњи рад. Изградњом инфраструктуре и великим пројектима од обилазнице, метроа, мостова и тунела бавио сам се док сам обављао јавну функцију у Београду, а сада ћу… »
Горан Весић након што је постао министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре: Нова функција је велика одговорност!
Курир 24.10.2022
Кандидат СНС за министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у новој Влади, Горан Весић, гостовао је јутрос на телевизији Хепи у емисији “Добро јутро, Србијо”, овом приликом говорио је о својој будућој функцији, и рекао… »
Весић: Нова функција је велика одговорност
Телеграф 24.10.2022
Изградњом инфраструктуре и великим пројектима од обилазнице, метроа, мостова и тунела бавио сам се док сам обављао јавну функцију у Београду а сада ћу сличне послове радити у Београду али и Србији, рекао је Весић. Кандидат СНС… »
Весић: Предлог да будем министар признање за досадашњи рад, настављамо политику Вучића
Нови магазин 24.10.2022
Кандидат за министра саобраћаја, грађевинарства и инфраструкуте Горан Весић изјавио је данас да је та кандидатура признање за његов досадашњи рад и "најважнији посао у његовој дугој каријери". "Наставићемо политику… »
Весић: Предлог да будем министар признање за досадашњи рад, настављамо политику Вучића
Инсајдер 24.10.2022
Кандидат за министра саобраћаја, грађевинарства и инфраструкуте Горан Весић изјавио је данас да је та кандидатура признање за његов досадашњи рад и "најважнији посао у његовој дугој каријери". "Наставићемо политику… »
Весић: Најважнији посао у мојој дугој каријери
Н1 Инфо 24.10.2022
Кандидат за министра саобраћаја, грађевинарства и инфраструкуте Горан Весић изјавио је да је та кандидатура признање за његов досадашњи рад и "најважнији посао у његовој дугој каријери". „Наставићемо политику континуитета, то… »
Један од изворних радикала у новој влади и главни критичар Данаса: Александар Мартиновић нови министар државне управе
Данас 24.10.2022
Дугогодишњи члан Српске радикалне странке, а потом и најватренији посланик СНС Александар Мартиновић у новој Влади Србије наћи ће се на месту министра државне управе и локалне самоуправе. Политичку каријеру започео је у градском… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 2 сатајош 41 повезана
Суђење студентима ухапшеним после Видовданског протеста одложено за март
НИН пре 2 сатајош 29 повезаних
Водич кроз легализацију објеката – како тече поступак пријаве и колики су трошкови?
Бизнис.рс пре 49 минутајош 118 повезаних
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 3 сатајош 43 повезане
Повећана потражња за еврима у мењачницама: Грађани у страху од кризе око НИС-а и пада динара
Сербиан Невс Медиа пре 24 минутајош 22 повезане