Повезане вести
Влада за спас државе
Вести онлине 24.10.2022
Александар Вучић саопштио је на Главном одбору СНС-а имена министара у новој Влади Србије. Председник је истакао да се први пут у условима ратног стања у окружењу бира Влада пред којом су велики изазови, пре свега по питању… »
Весић о новој функцији: "Сада ћу сличне послове радити у Београду, али и Србији"
Блиц 24.10.2022
- За мене је тај предлог велика част и признање за мој досадашњи рад. Изградњом инфраструктуре и великим пројектима од обилазнице, метроа, мостова и тунела бавио сам се док сам обављао јавну функцију у Београду, а сада ћу… »
Горан Весић након што је постао министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре: Нова функција је велика одговорност!
Курир 24.10.2022
Кандидат СНС за министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у новој Влади, Горан Весић, гостовао је јутрос на телевизији Хепи у емисији “Добро јутро, Србијо”, овом приликом говорио је о својој будућој функцији, и рекао… »
Весић: Нова функција је велика одговорност
Телеграф 24.10.2022
Изградњом инфраструктуре и великим пројектима од обилазнице, метроа, мостова и тунела бавио сам се док сам обављао јавну функцију у Београду а сада ћу сличне послове радити у Београду али и Србији, рекао је Весић. Кандидат СНС… »
Весић: Предлог да будем министар признање за досадашњи рад, настављамо политику Вучића
Нови магазин 24.10.2022
Кандидат за министра саобраћаја, грађевинарства и инфраструкуте Горан Весић изјавио је данас да је та кандидатура признање за његов досадашњи рад и "најважнији посао у његовој дугој каријери". "Наставићемо политику… »
Весић: Предлог да будем министар признање за досадашњи рад, настављамо политику Вучића
Инсајдер 24.10.2022
Кандидат за министра саобраћаја, грађевинарства и инфраструкуте Горан Весић изјавио је данас да је та кандидатура признање за његов досадашњи рад и "најважнији посао у његовој дугој каријери". "Наставићемо политику… »
Весић: Најважнији посао у мојој дугој каријери
Н1 Инфо 24.10.2022
Кандидат за министра саобраћаја, грађевинарства и инфраструкуте Горан Весић изјавио је да је та кандидатура признање за његов досадашњи рад и "најважнији посао у његовој дугој каријери". „Наставићемо политику континуитета, то… »
Један од изворних радикала у новој влади и главни критичар Данаса: Александар Мартиновић нови министар државне управе
Данас 24.10.2022
Дугогодишњи члан Српске радикалне странке, а потом и најватренији посланик СНС Александар Мартиновић у новој Влади Србије наћи ће се на месту министра државне управе и локалне самоуправе. Политичку каријеру започео је у градском… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 33 минутајош 30 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 33 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Све промене цена ће се пратити у реалном времену Од данас почиње са радом Национална платформа, трговински ланци под лупом
Ало пре 2 сатајош 29 повезаних