Povezane vesti
Takmičarka u kvizu na RTS voditeljki očitala lekciju zbog koje Tviter aplaudira: "Kad smo već na RTS-u, hajde malo da…
Blic 24.10.2022
Tokom prethodnih meseci voditeljka Radio-televizije Srbije, Kristina Radenković u nekoliko navrata je bila glavna tema na društvenim mrežama, a isti slučaj desio se i proteklog vikenda. Svi se sećamo čuvenog pravilnog akcentovanja određenih reči u… »
Aleksandra iz Jagodine održala lekciju Kristini Radenković: „Neka ste mi rekli“
Nova 24.10.2022
Ovog puta u pitanju je bilo akcentovanje imena Aleksandra. Takmičarka Aleksandra Kovačević iz Jagodine se istakla već na startu kviza „Stigni me ako znaš“ simpatičnim „obračunom“ s voditeljkom Kristinom Radenković. Predstavivši… »
Novi haos u kvizu na RTS-u: Takmičarka odbrusila Kristini Radenković zbog akcenta! Voditeljka se šokirala, pa joj odgovorila…
Kurir 24.10.2022
Voditeljka popularnih kvizova na Javnom servisu, Kristina Radenković, često se šali na svoj račun, a jedna od glavnih asocijacija na nju gledaocima su čuveni akcenti i ispravljanje takmičara koje ona praktikuje. Poslednja u nizu zanimljiva situacija… »
Haos na: RTS-u Takmičarka se obratila Kristini Radenković i to zbog akcenata, video hit na mrežama: "to nije moje ime"
Blic 24.10.2022
Voditeljka emisije "Stigni me ako znaš", Kristina Radenković, poznata je po svojim šalama na svoj, ali i tuđ račun. A sada je zbog jedne dobila neočekivan odgovor od strane takmičarke. Naime, voditeljka je u toku razgovora sa takmičarkom koja se… »
Vesti dana »

Makedonski tužilac: Uzrok tragedije u Kočanima nepoštovanje zakona i duboka sistemska korupcija
Insajder pre 18 minutajoš 22 povezane

Preminula novinarka Nadežda Gaće! Ostavila neizbrisiv trag na medijskoj sceni
Mondo pre 18 minutajoš 16 povezanih

Dženesis kaže da nije LRAD, ali se poziva na Earshot da nečim jeste pucano na demonstrante u Beogradu
N1 Info pre 43 minutajoš 13 povezanih